iPhone 6 Plus

Search
Close this search box.

Wat kan men verwachten van de iPhone 6C?

Deel artikel

Apple kennende zal er natuurlijk ook een goedkopere variant van de iPhone 6S te verkrijgen zijn, genaamd de iPhone 6C. De verwachting is, dat dit toestel halverwege 2016 daadwerkelijk in de winkels zal liggen. Bij de iPhone 5 heeft Apple hier al eerder mee geëxperimenteerd. Toen bracht Apple de iPhone 5C uit. Dit model sloeg aan, waardoor Apple nu dus ook een goedkopere variant van de iPhone 6S zal gaan uitbrengen. Natuurlijk zal dit toestel wel een stuk kleiner worden en natuurlijk veel goedkoper.

Specificaties

De iPhone 6C zal waarschijnlijk hetzelfde design krijgen, als de iPhone 6S. Het design van de iPhone 6S werd natuurlijk enorm goed ontvangen en Apple zou natuurlijk erg dom zijn, om hier iets aan te willen veranderen. Zo ver bekend is, zal de behuizing bij de iPhone 6C dan ook van metaal worden gemaakt. Er gingen geruchten dat de iPhone 6C van plastic zou worden gemaakt, maar dat is dus zeker niet het geval. De iPhone 6C zal een scherm gaan krijgen, van 4 inch. Daarnaast zal het toestel gaan draaien op iOS 9 en krijgt het naar alle waarschijnlijkheid een A8-processor. De verwachting is dan ook, dat de hardware van de iPhone 6C niet veel zal gaan verschillen van de hardware die wordt gebruikt bij de iPhone 6S. Ook zal het toestel worden voorzien van Touch ID en natuurlijk van een nfc-chip. Met deze chip kan er draadloos worden betaald, via Apple Pay. Iets wat tegenwoordig zeker niet meer mag ontbreken.

Design

Het design van de iPhone 6C zal niet veel verschillen van het design dat is gebruikt voor de iPhone 6S. Het toestel zal in ieder geval in meerdere kleuren te verkrijgen zijn. Welke kleuren dat zullen gaan worden, is nog niet bekend. Ook de prijs die het toestel zal gaan krijgen is nog niet bekend. Er zal waarschijnlijk één uitvoering te verkrijgen zijn. Dit model zal dan een opslaggeheugen krijgen van 16GB. De iPhone 5C werd uitgebracht met een opslaggeheugen van 8GB, maar Apple weet dat dit niet voldoende is.

In september brengt Apple normaal gesproken altijd haar nieuwste toestellen uit. Dit wordt altijd groots aangepakt, door middel van een evenement. De iPhone 6C zal waarschijnlijk al eerder worden uitgebracht, zodat dit toestel ook de volledige aandacht kan gaan krijgen. Wanneer de iPhone SE verkoop zal starten is nog niet bekend! In september 2016 zal Apple naar alle waarschijnlijkheid namelijk de iPhone 7 gaan presenteren.

Gerelateerd nieuws

Apple

Apple Pay, je nieuwe portemonnee

Voorbij zijn de dagen van het zoeken naar je portemonnee. Je hoeft nu nooit meer te zoeken naar de juiste creditcard of pinpas. Je hebt