iPhone 6 Plus

Search
Close this search box.

Wat is beter een Samsung of iPhone?

Deel artikel

De twee bekendste telefoon merken. Welke is beter? En zijn ze het geld waard? De meeste mensen hebben wel een telefoon van een van deze twee merken. Vaak zijn er nog discussies onderling of op social media over welke merk telefoon nou beter is. Dat gaan wij hieronder uitzoeken.

Vergelijking

Er zijn veel punten waar een telefoon aan moet vol doen. Op het ene vlak zal IPhone beter zijn en op het andere vlak zal Samsung beter zijn. IPhone heeft al 1 punt voor door het veld van de beveiliging. De beveiliging van IPhone is beter geregeld dan die van Samsung. Het besturings systeem van IPhone is IOS. Van Samsung is dit Android. Het systeem van IOS is dus beter ontwikkeld dan Android. Het verkopen iPhone is handel. Je oude Iphone verkopen voor een nieuwe.

Het verschilt natuurlijk per persoon ook wat zij zelf beter vinden. Het ligt er maar net aan waar naar je op zoek bent! Qua prijzen is Samsung beter. De prijzen zijn redelijker. Een goede prijs voor een goede telefoon.

iPhone verkopen

Wanneer je een nieuwe smartphone of iPhone gekocht hebt kan je jouw oude variant uiteraard verkopen. Over het algemeen ligt de prijs van een verkopen iPhone verkopen hoger dan van een andere soort smartphone. Mensen weten dat ze goede kwaliteit kopen en de iPhone nog een tijd mee kan.

Aanbod Iphone

Het aanbod van Apple IPhone is hoger. Elk jaar of om de 2 jaar, komen er nieuwe modellen uit. Zojuist is er een nieuwe IPhone 13 uitgekomen. Deze komt ook weer in 3 varianten. De Pro versie, Pro Plus en de Max. Samsung komt is vorig jaar ook met een nieuwe telefoon gekomen, maar dit jaar nog niet. Als je zoekt naar het aanbod in telefoons van beide partijen, zul je ook zien dat Apple meer te bieden heeft aan de klant.

Opslag speelt ook een rol bij mensen. Een persoon die een nieuwe werk telefoon aanschaft, zal voor een grotere opslag gaan dan iemand die zijn telefoon gebruikt voor dagelijks gebruik. Bij Apple is er keuze uit: 32 GB, 64 GB, 128 GB, 256 GB en 512 GB. 5 keuzes uit opslag voor je nieuwe telefoon. Het nadeel bij Apple is dat de opslag capaciteit niet vergroot kan worden. Je kunt dus geen extra GB erbij kopen als je telefoon vol zit. Het is dus belangrijk goed te kijken naar welke opslag je neemt. Bij Samsung is er ook keuze uit verschillende opslagcapaciteiten. Het is zelfs mogelijk te gaan voor 1 Terra Byte! Hierin is Samsung dus de beter verkoper, dit doordat zij meer aanbod bieden in opslag.

Concurrentie

Apple en Samsung hebben het beide mogelijk gemaakt je mobiel te kunnen koppelen aan andere apparaten van het merk. Apple heeft zo onder andere: airpods, Apple tv, Apple watch of maak gebruik van airdrop. Samsung beschikt over een dockingstation. Zet hier je telefoon op en krijg een mini laptop!

Apple en Samsung zijn al jaren concurrenten en zullen dat altijd blijven. Welk merk nou het best is? Dat is een keuze die de klant zelf moet maken. Bij iedereen past het ene merk beter dan het ander.

Gerelateerd nieuws

Apple

Apple Pay, je nieuwe portemonnee

Voorbij zijn de dagen van het zoeken naar je portemonnee. Je hoeft nu nooit meer te zoeken naar de juiste creditcard of pinpas. Je hebt