iPhone 6 Plus

Search
Close this search box.

Waardevolste merk van de hele wereld

Deel artikel

Meer dan 3.000 bedrijven in 16 verschillende sectoren uit de Verenigde Staten, Europa en Azië zijn door het Oostenrijkse consultancybureau Eurobrand geanalyseerd en het Amerikaanse elektronica bedrijf uit Cupertino, Californië is wederom het meest waardevolle merk van de hele wereld. Apple staat fier boven aan de lijst met een geschatte bedrijfswaarde van 113,17 miljard euro.

Op de tweede plaats staat Google met een geschatte bedrijfswaarde van 67,47 miljard euro. Zoals je kunt zien staat Apple fier boven aan de lijst want Google moet Apple ver voor zich laten. Het meest waardevolle merk uit Nederland is bierbrouwer Heineken. De brouwerij staat op de 45ste plek en als enig ander Nederlands bedrijf staat KPMG Group in de top 100.

Apple is al vaker uit de bus gekomen als het meest waardevolle merk van de wereld. Vooral als Apple zoals nu een nieuwe iPhone lanceert stijgt de geschatte bedrijfswaarde van het bedrijf enorm. Google komt eraan want het bedrijf klimt langzaam maar zeker naar de top van de meest waardevolle merken.

Gerelateerd nieuws

Apple

Apple Pay, je nieuwe portemonnee

Voorbij zijn de dagen van het zoeken naar je portemonnee. Je hoeft nu nooit meer te zoeken naar de juiste creditcard of pinpas. Je hebt