iPhone 6 Plus

Zoek
Sluit dit zoekvak.

Het verschil tussen de iPhone 6 en iPhone 6 plus

Deel artikel

De iPhone 6 vs. iPhone 6 plus

De iPhone 6 is inmiddels al een tijdje uit en is niet meer het nieuwste model van Apple, maar toch zijn er nog veel mensen die de iPhone 6 nieuw kopen. De aanschaf van een iPhone wordt namelijk steeds duurder en vooral studenten kiezen daarom voor een iets ouder, maar goed werkend, model. Waar je vroeger alleen nog hoefde te kiezen tussen de verschillende type iPhones, is er met de komst van de plus modellen een nieuwe dilemma bij gekomen. In dit artikel zullen wij de gebruiksgemakken van de iPhone 6 met de iPhone 6 plus vergelijken zodat jij weet welke versie beter bij jou past.

 

In de hand

IPhone 6
De iPhone 6 ligt gemakkelijk in de hand, en kan door de meeste nét met 1 duim bediend worden. Het gaat een stukje lastiger dan met de iPhone 5, maar toch is het uiterste hoekje te bereiken met de duim.

iPhone 6 plus
Bij de iPhone 6 plus is dit een stukje lastiger. Het 5.5 inch scherm is eigenlijk niet volledig bereikbaar met één hand. Houd er dus rekening mee dat wanneer je de iPhone 6 plus aanschaft, het bedienen een stukje lastiger wordt dan je misschien gewend bent. Gelukkig heeft iPhone een bereikbaarheidsfunctie toegevoegd aan de iPhone 6 en 6 plus. Door dubbel te klikken op de homebutton komt het scherm naar beneden en is de bovenkant makkelijk te bereiken.

In de broekzak

iPhone 6
De iPhone 6 is goed in een broekzak te stoppen, mits de broek niet te skinny is. Vrouwen kunnen dus beter de telefoon in hun tas stoppen, mochten zij dit niet al doen. Ook voor de mannen is het niet heel erg comfortabel, maar het is mogelijk.

iPhone 6 plus
De iPhone 6 plus is vrijwel niet in de broekzak te krijgen. Deze zal je dus altijd in een tas of in je jaszak moeten stoppen.

Vergelijken

Mocht je meer producten willen vergelijken, op vergelijk.com kan je gemakkelijk producten en diensten vergelijken.

Gerelateerd nieuws

Apple

Apple Pay, je nieuwe portemonnee

Voorbij zijn de dagen van het zoeken naar je portemonnee. Je hoeft nu nooit meer te zoeken naar de juiste creditcard of pinpas. Je hebt