iPhone 6 Plus

Search
Close this search box.

Vermoedelijk nieuwe iPads op 16 oktober

Deel artikel

Vermoedelijk worden op 16 oktober tijdens een Apple event nieuwe iPads aangekondigd. Vorig jaar oktober kondigde Apple ook nieuwe tablets aan. De website Re/code zegt over bronnen te beschikken die het evenement op 16 oktober bevestigen waarin nieuwe iPads worden aangekondigd. De website Re/code staat er om bekend om bij deze soort geruchten vaak gelijk te hebben. Ze stellen dat Apple binnenkort zal beginnen met het versturen van uitnodiging voor het Event.

Vorig jaar, op 22 oktober 2013, werden nieuwe iPads aangekondigd. Verwacht wordt dat Apple ook nu nieuwe iPads aan zal kondigen. De geruchten gaan dat er dit jaar maar liefst drie nieuwe tablets aangekondigd zullen worden. Een nieuwe iPad mini, een iPad Air 2 en een iPad met een groter schermformaat dan de huidige iPads.

De huidige iPad mini is uitgerust met een scherm van 7,9 inch, de normale iPad heeft een schermgrootte van 9,7 inch. De nieuwe grote iPad zal een display hebben van 12,9 inch. Vermoedelijk worden de nieuwe iPads allemaal uitgerust met de nieuwe A8 processor en worden voorzien van TouchID, de vingerafdrukscanner van Apple.

Waarschijnlijk worden tijdens het iPad event ook nieuwe iMacs aangekondigd worden.

Gerelateerd nieuws

Apple

Apple Pay, je nieuwe portemonnee

Voorbij zijn de dagen van het zoeken naar je portemonnee. Je hoeft nu nooit meer te zoeken naar de juiste creditcard of pinpas. Je hebt