iPhone 6 Plus

Search
Close this search box.

Verkopen van iPhone 6 en iPhone 6 Plus groeien naar elkaar toe

Deel artikel

Verschillende onderzoeken stellen dat de iPhone 6 Plus aan het inlopen is op de iPhone 6. Eerder werd gesteld dat er tegenover ieder verkochte iPhone 6 Plus zes iPhone 6 toestellen verkocht werden. Dit aantal is in de nieuwe onderzoeken terug gedrongen tot één op drie.

De iPhone 6 en iPhone 6 Plus zijn nu beide twee maanden verkrijgbaar en het is heel interessant om te kijken hoe de twee toestellen het ten opzichte van elkaar doen. De iPhone 6 verkocht in de eerste weken veel beter dan de iPhone 6 Plus. De iPhone 6 Plus was ook razend populair maar omdat het toestel slecht leverbaar was, mede doordat er te weinig aantallen geproduceerd werden liep de iPhone 6 flink voor op het aantal verkochte toestellen.

Vooral sinds de iPhone 6 Plus in China verkrijgbaar is zijn de verkoopaantallen van de iPhone 6 en iPhone 6 Plus naar elkaar toe gegroeid. Apple heeft daarnaast de productie van de iPhone 6 Plus verhoogt om aan de extreem grote vraag te kunnen voldoen. Omdat er eerst een te groot voorraad te kort was bij de iPhone 6 Plus kozen veel consumenten eerder voor de iPhone 6 in plaats van de iPhone 6 Plus.

Apple had tijdens de presentatie van de twee nieuwe toestellen nooit gedacht dat de iPhone 6 Plus zo immens populair zou gaan worden. De iPhone 6 Plus heeft een veel groter beeldscherm en het blijkt dat consumenten veel liever een groot beeldscherm hebben dan een kleiner. Dit komt voornamelijk omdat op het 5,5 inch beeldscherm video´s en andere content beter vertoond kunnen worden. De iPhone 6 Plus heeft namelijk niet alleen een grote beeldscherm, het heeft ook een beter beeldschermresolutie. Het Retina HD Display heeft een full HD schermresolutie.

Gerelateerd nieuws

Apple

Apple Pay, je nieuwe portemonnee

Voorbij zijn de dagen van het zoeken naar je portemonnee. Je hoeft nu nooit meer te zoeken naar de juiste creditcard of pinpas. Je hebt