iPhone 6 Plus

Zoek
Sluit dit zoekvak.

Verkoop iPhone 6 overtreft alles en iedereen

Deel artikel

Nadat Apple vorig jaar in september de iPhone 6 en iPhone 6 Plus heeft gelanceerd is het Apple alleen maar voor de wind gegaan. De nieuwe toestellen verbraken alle records en Apple werd het meest waardevolle bedrijf ter wereld en het was het eerste bedrijf dat beursgenoteerd is met een waarde van meer dan 700 miljard.

Iedereen ging er van uit dat Apple in het eerste kwartaal van 2015 flink in zal moeten leveren maar dit bleek niet het geval. Nog steeds verkoopt Apple de iPhone 6 en iPhone 6 Plus als warme broodjes en zelfs nu de grootste concurrent Samsung twee geweldige smartphones in het assortiment heeft. De verkoop van de iPhones overtreft nog steeds ieders verwachting. Ook in het tweede kwartaal zou Apple volgens onderzoeksbureau UBS ruim 51,1 miljoen exemplaren verkopen.

Dit aantal zal voor het grootste gedeelte te danken zijn aan het ongelooflijke succes van de nieuwe toestellen in China. Apple lijkt eindelijk voet aan de grond te krijgen in deze markt, want iedereen wil een iPhone 6 Plus. Met deze cijfers zou Apple wederom verschillende records verbreken en zo blijkt maar weer eens hoe groot het succes is en wat voor een impact het heeft gehad dat Apple de schermformaten van de iPhone 6 en iPhone 6 Plus heeft vergroot.

Gerelateerd nieuws

Apple

Apple Pay, je nieuwe portemonnee

Voorbij zijn de dagen van het zoeken naar je portemonnee. Je hoeft nu nooit meer te zoeken naar de juiste creditcard of pinpas. Je hebt