iPhone 6 Plus

Search
Close this search box.

Update WhatsApp voor iPhone 6 en iPhone 6 Plus

Deel artikel

De populaire berichtendienst WhatsApp heeft eindelijk zijn app geüpdatet voor de iPhone 6 en iPhone 6 Plus. De nieuwe applicatie maakt nu gebruik van de grotere schermen van de nieuwe iPhones. De gratis berichtendienst was tot op heden nog niet geüpdatet voor de grotere schermen.

Tot nu toe werd de app ingezoomd op de grotere schermen van de iPhone 6 en iPhone 6 Plus. Nu de update is doorgevoerd worden er meer berichten getoond zonder ingezoomd te zijn. De laatste grote update van WhatsApp voor iOS is al weer een hele poos geleden.

Daarnaast zijn er bugfixes met de update meegekomen waardoor de app minder snel zal crashen. WhatsApp was nog niet volledig geoptimaliseerd voor iOS 8 en iPhone 6 en iPhone 6 Plus. De applicatie liep vaak vast tijdens het gebruik. Met de update werkt de mogelijkheid om back-ups te maken ook weer naar behoren.

De update heeft verder geen nieuwe toevoegingen. Het is met de update bijvoorbeeld nog niet mogelijk om de veel besproken blauwe vinkjes uit te zetten. In een toekomstige versie van WhatsApp is dit naar alle waarschijnlijkheid wel mogelijk.

Gerelateerd nieuws

Apple

Apple Pay, je nieuwe portemonnee

Voorbij zijn de dagen van het zoeken naar je portemonnee. Je hoeft nu nooit meer te zoeken naar de juiste creditcard of pinpas. Je hebt