iPhone 6 Plus

Zoek
Sluit dit zoekvak.

Tips voor iOS 8

Deel artikel

De iPhone 6 Plus is uitgerust met iOS 8. Het totaal vernieuwde mobiele besturingssysteem van Apple is de grootste update ooit voor iOS. Er zijn enorm veel nieuwe functies waardoor je nu nog productiever kunt zijn met de iPhone 6 Plus. Lees hier iOS 8 tips waarmee je nu nog sneller kunt multitasken.

Tip 1. Reageer snel op een melding

Krijg je een melding van een bericht? Sleep de melding omlaag en reageer direct op het bericht. Dit kun je doen in iedere app zo kun je snel schakelen en hoef je niet eerst een app af te sluiten alvorens je kunt reageren op het bericht. Als je niet wilt reageren kun je de melding ook omhoog slepen.

Tip 2. Verstuur audioberichten

In iMessage kun je nu ook audio berichten versturen. Met een audio message maak je het bericht persoonlijk. Het is heel makkelijk op te nemen en te versturen. Een kind kan de was doen laten we maar zeggen.

Tip 3. Beheer snel alle e-mails

Als de mail opent op de iPhone 6 Plus kun je heel snel de mails beheren. Veeg een bericht naar rechts om het te markeren. Veeg het naar links voor alle andere opties en veeg nog verder naar links om het te kunnen verwijderen. Je kunt de acties ook wijzigen. Ga naar ‘instellingen’ > ‘mail, contacten, agenda’ > ‘veegopties’.

Tip 4. Snel contact met recente contactpersonen

Heb je geen zin om te zoeken naar een contactpersoon die je recent hebt gebeld of een bericht hebt verstuurt? Druk tweemaal op de home button en bovenin het scherm staan de contactpersonen waarmee je recent contact hebt gehad. Je kan ook favorieten toe voegen, zodat deze altijd snel te bereiken zijn.

Tip 5. Neem de tijd met een selfie

Je kunt met iOS 8 nu nog mooiere selfies maken. Gebruik de zelfontspanner om jezelf op de foto te zetten. Tik op de tijdklok om het aantal seconden te bepalen en maak nu de perfecte selfie.

Tip 6. Type snel internetadressen in

Als je een internetadres wilt intypen kun je nu nog sneller handelen door op het toetsenbord de punt ingedrukt te houden je krijgt dan verschillende achtervoegsels snel invullen zodat je nog sneller bij de gewenste website uitkomt.

Heb jij nog tips voor iOS 8? Tip de redactie!

Gerelateerd nieuws

Apple

Apple Pay, je nieuwe portemonnee

Voorbij zijn de dagen van het zoeken naar je portemonnee. Je hoeft nu nooit meer te zoeken naar de juiste creditcard of pinpas. Je hebt