iPhone 6 Plus

Search
Close this search box.

Tips om geld te besparen op mobiele kosten

Deel artikel

Bijna iedereen is wel in het bezit van een mobiele telefoon, de meeste een smartphone. Dit kost ongelofelijk veel geld. De meeste mensen betalen hiervoor veel te veel geld voor ten opzichte van hun maandelijks gebruik. Je kunt een hoop gel besparen als je weet waar je op moet letten bij het aanschaffen van een nieuwe telefoon en abonnement. In dit artikel bespreken we hoe je dit kunt doen.

 

Vergelijk de mogelijkheden

De meeste consumenten vergelijken de aanbiedingen, telefoons en abonnementen bij hun huidige provider zonder aanbiedingen van ander te bekijken. Dit doen ze omdat ze bij hun huidige provider vaak eerder een nieuwe telefoon kunnen aanschaffen. Dit is vaak de eerste fout die mensen begaan. Het is handig om alle providers te vergelijken, er is zoveel concurrentie dat providers steeds spelen met de prijzen en deze veranderen. Hierdoor ben je als nieuwe klant vaak voordeliger uit dan wanneer je je abonnement verlengt. Een nadeel van overstappen is dat je de eerste maand bij een nieuwe provider aansluitkosten moet betalen, maar dit is eenmalig dus je bent nog steeds voordeliger uit. Je hoeft niet bang te zijn dat je je nummer verliest. Je kunt namelijk je nummer overzetten, dit wordt allemaal voor je geregeld. Kijk ook welke telefoon je graag zou willen de prijs verschild vaak per telefoon. Zo hebben de meeste providers iPhone aanbiedingen.

 

Sim-only

Een handige en snelle manier om geld te besparen is om een sim-only abonnement aan te schaffen. Wanneer je een sim-only aanschaft krijg je alleen een simkaart met het aantal door jou gekozen mb’s, belminuten, en sms’jes. Je betaald dan ook alleen voor wat je hebt besteld. Je betaald vooraf dus wanneer alles verbruikt is kun je er niet overheen.

Gerelateerd nieuws

Apple

Apple Pay, je nieuwe portemonnee

Voorbij zijn de dagen van het zoeken naar je portemonnee. Je hoeft nu nooit meer te zoeken naar de juiste creditcard of pinpas. Je hebt