iPhone 6 Plus

Zoek
Sluit dit zoekvak.

Think different.

Deel artikel

Sinds 1976 is Apple niet meer weg te denken in de hele wereld, Steve Jobs heeft het concept bedacht van de eerste Apple computers, iPod muziekspelers, iPhone en de iPad. Na een kleine 20 jaar stond Apple Inc. aan de rand van de afgerond, het was alles of niets. Door een investering van Microsoft van 150 miljoen dollar is het bedrijf er weer bovenop gekomen en sindsdien is Microsoft ook aandeelhouder van Apple Inc. Het bedrijf is zo goed gegroeid dat het in 2009 werd uitgeroepen tot merk van het decennium, door het Amerikaanse reclametijdschrift Adweek. Tot nu toe was het hoogtepunt van Apple in 2012 door een beurswaarde te hebben van ruim 620 miljard dollar, hiermee had Apple Inc.  een nieuw record gevestigd.

Apple assortiment

Veel mensen zien Apple als een duur merk omdat Apple erom bekend staat dat het een relatief duur assortiment heeft in vergelijking met andere merken. Maar hoe koop je nu zo goedkoop mogelijk dat ene mooie Apple product? Er zijn mensen die het geld er voor over hebben en nonchalant veel Apple producten aanschaffen ongeacht de prijs. Er zijn óók mensen die heel graag Apple producten willen hebben maar het geld er niet voor over hebben. Zij zoeken dan graag de scherpste prijs voor het beste Apple product, geef die mensen eens ongelijk. De mogelijkheden zijn eindeloos om die ene scherpe deal te vinden bij het Apple product waar je naar zoekt. Zo zijn er online diverse websites waar je prijzen op kunt vergelijken maar het gebeurt ook in de winkel. Bedrijven hanteren diverse acties (BTW-vrije dagen, back-to-school dagen, nieuwjaar acties etc.). Door gebruik te maken van deze acties kun je vaak voor een scherpe prijs een prachtig Apple product aanschaffen. Mocht je het nou niet met alle haast nodig hebben, waarom zou je dan de volledige prijs betalen als het ook in de actie kan?

2017:  al 10 jaar de iPhone op de markt

Een van de bekendste producten van Apple is de iPhone,  bijna de helft van de Nederlanders die een smartphone heeft bezit een iPhone. Wat de iPhone zo speciaal maakt weet eigenlijk niemand, continu verbeteringen bij iOS? Het merk? Of is het misschien allemaal psychologisch dat we denken dat het product ontzettend goed is? In 2017 is het exact 10 jaar geleden dat de eerste iPhone op de telecom markt gepresenteerd werd, er zijn dan ook extreem hoge verwachtingen voor Apple rondom de iPhone 8. Om al deze iPhone toestellen zo goed mogelijk te gebruiken is het uitzoeken van een abonnement voor de smartphone essentieel. Het juiste iPhone abonnement is eenvoudig online te bepalen aan de hand van diverse vragen die je kunt beantwoorden. Uit een korte vragenlijst komen diverse aanbieders waarbij je de schitterende iPhone kunt aanschaffen die volledig bij jou wensen aansluit. Vaak is er na het afsluiten van een iPhone abonnement, de mogelijkheid om het abonnement aan te passen. De provider heeft dan in de gaten dat je meer MB’s overhoudt of juist teveel gebruikt waardoor zij het jou gemakkelijker maken om toch klant te blijven bij de provider.

Gerelateerd nieuws

Apple

Apple Pay, je nieuwe portemonnee

Voorbij zijn de dagen van het zoeken naar je portemonnee. Je hoeft nu nooit meer te zoeken naar de juiste creditcard of pinpas. Je hebt