iPhone 6 Plus

Search
Close this search box.

Spijbelsmoes levert scholier een iPhone 6 op

Deel artikel

Iedereen kent het vast wel: een smoes bedenken om deze te gebruiken als reden waarom je te laat bent op school. Wie heeft vroeger geen smoes gebruikt om toch net even iets later uit bed te kunnen gaan? Vaak komen scholieren met de meest rare smoesjes om niet te hoeven nablijven. Maar als docent zou je vast raar opkijken als een een scholier aan komt zetten met ‘u zei gisteren dat het nooit te laat was om te leren dus ik wacht nog wel even’ smoes.

Een scholier op het Dr. Knippenbergcollege in Helmond heeft deze smoes gebruikt en laat nu net deze smoes de scholier een splinternieuwe iPhone 6 opleveren. Leerplichtconsulenten van Peelgemeenten: Asten, Deurne, Gemert-Bakel, Helmond, Laarbeek en Someren hadden een smoezenactie opgezet en de scholier van het Dr. Knippenbergcollege in Helmond heeft deze gewonnen met zijn geniale smoes.

Leerlingen van scholen in de Peelgemeenten konden deelnemen aan de smoezenactie. Het doel van de actie was om aandacht te vragen voor de oorzaken van spijbelen en het vroegtijdig schoolverlaten. De smoezen die de scholieren allemaal hebben ingestuurd zijn samengebundeld in een smoezenboekje.

Gerelateerd nieuws

Apple

Apple Pay, je nieuwe portemonnee

Voorbij zijn de dagen van het zoeken naar je portemonnee. Je hoeft nu nooit meer te zoeken naar de juiste creditcard of pinpas. Je hebt