iPhone 6 Plus

Search
Close this search box.

Ruim duizend applicaties ingediend voor Apple Watch

Deel artikel

In de afgelopen dagen heeft Apple al ruim duizend applicaties ontvangen van app ontwikkelaars voor de Apple Watch. Het slimme horloge van Apple is vanaf aanstaande vrijdag te bestellen en dat is reden waarom er in eens zo veel applicaties ingediend worden voor de smartwatch. Vorige week is Apple begonnen met het accepteren van Apple Watch-apps.

CEO Tim Cook heeft aan zijn medewerkers laten weten middels een brief, dat er in de eerste vier dagen al ruim duizend apps zijn ingediend. De brief die CEO Tim Cook aan zijn medewerkers heeft geschreven is in handen gekomen van 9to5mac en zij hebben dit afgelopen week gepubliceerd. Tim Cook geeft verder aan dat het na de eerste ingediende applicaties nog steeds storm loopt.

De Apple Watch is vanaf aanstaande vrijdag 10 april online te bestellen en het is vanaf vrijdag ook in diverse Apple Stores uit te proberen. Het slimme horloge van Apple is pas echt vanaf 24 april verkrijgbaar in een bepaald aantal landen. De bestellingen die worden ook pas vanaf 24 april uitgeleverd.

Het is nog niet bekend wanneer de smartwatch in Nederland uitgeleverd gaat worden. De verwachting is dat de Apple Watch medio mei in Nederland verkrijgbaar wordt. Kun je echt niet wachten dan zal je een bestelling moeten doen in Duitsland of Frankrijk. Deze landen behoren tot de eerste uitlevering.

Gerelateerd nieuws

Apple

Apple Pay, je nieuwe portemonnee

Voorbij zijn de dagen van het zoeken naar je portemonnee. Je hoeft nu nooit meer te zoeken naar de juiste creditcard of pinpas. Je hebt