iPhone 6 Plus

Search
Close this search box.

Ruil je Android-smartphone om voor een iPhone

Deel artikel

Apple gaat binnen afzienbare tijd smartphones van andere merken accepteren als gedeeltelijke bijbetaling bij het aanschaffen van een nieuwe iPhone. Apple zou dit besluit hebben genomen om meer iPhones te gaan verkopen in de eigen Apple Store.

De Amerikaanse techreus accepteert al geruime tijd oude iPads en iPhones als gedeeltelijke bijbetaling in haar Apple Stores. Het zou dus binnenkort ook mogelijk zijn om met je Samsung Galaxy S5 binnen te stappen en korting te krijgen op de aanschaf van bijvoorbeeld een iPhone 6 Plus.

Personeel van de Apple Stores zijn afgelopen week opgeleid om de waarde van de gebruikte Android-smartphones in te kunnen schatten. Het ruilprogramma zou naar verluid binnen enkele weken van start gaan. Vorig jaar lanceerde Apple al een speciale pagina op hun website waar ze Android gebruikers wegwijs maken met het overstappen van Android naar iOS.

Dit heeft Apple destijds gedaan omdat het een explosieve groei zag in het aantal verkopen van iPhone 6 en iPhone 6 Plus. Als je straks een iPhone 6 Plus wilt kopen kun je dus bij de Apple Store je oude Android-smartphone inwisselen.

Gerelateerd nieuws

Apple

Apple Pay, je nieuwe portemonnee

Voorbij zijn de dagen van het zoeken naar je portemonnee. Je hoeft nu nooit meer te zoeken naar de juiste creditcard of pinpas. Je hebt