iPhone 6 Plus

Search
Close this search box.

Onverwachts de populairste van de twee

Deel artikel

DigiTimes heeft onderzoek gedaan naar de verkopen van de nieuwe iPhones. Uit het onderzoek is totaal onverwachts gebleken dat maar liefst 60 procent van alle huidige verkochte iPhone 6 modellen de grootste van de twee is.

De nieuwe iPhone 6 Plus vliegt de deur uit meld DigiTimes en alle verwachtingen worden overtroffen bij Apple. De fabrikanten kunnen de vraag naar het grote toestel niet bijbenen. Eerder werd er al gemeld dat Foxconn dagelijks slechts 140.000 iPhone 6 Plus exemplaren produceert en dit is het maximale haalbare voor de fabrikant.

Foxconn heeft deze week gemeld dat de vraag naar de iPhone 6 Plus alsmaar toeneemt en dat ze er alles aandoen om aan de vraag naar het toestel te kunnen voldoen. Er werken dagelijks 200.000 werknemers 24 uur per dag in verschillende ploegen aan de iPhone 6 en iPhone 6 Plus maar de vraag is extreem hoog en het blijft maar stijgen.

De verkoopcijfers van de iPhone 6 Plus komen voor Apple op het juiste moment want de eerste twee weken heeft het Amerikaanse bedrijf enorm veel tegenslagen gehad die deels onterecht waren. Zo opperde sommige gebruikers terecht en onterecht dat de iPhone 6 Plus wel heel makkelijk omboog en er waren enkele problemen met de update van iOS 8.

Dat de vraag naar de iPhone 6 Plus zo enorm is had Apple in eerste instantie ook niet verwacht. Er zit echter ook een keerpunt aan het succes want sinds de komst van de iPhone 6 Plus neemt de verkoop van de iPad Mini drastisch af. Het verschil in beeldschermformaat is minimaal en daarom zouden consumenten nu eerder geneigd zijn om de iPhone 6 Plus te kopen dan de iPad Mini.

Gerelateerd nieuws

Apple

Apple Pay, je nieuwe portemonnee

Voorbij zijn de dagen van het zoeken naar je portemonnee. Je hoeft nu nooit meer te zoeken naar de juiste creditcard of pinpas. Je hebt