iPhone 6 Plus

Search
Close this search box.

Nieuwe reclame ads voor iPhone 6 Plus

Deel artikel

Vandaag heeft Apple twee nieuwe TV ads online gezet waarin de iPhone 6 en iPhone 6 Plus het middelpunt zijn. In de twee nieuwe commercials zijn het weer twee bekende Amerikanen die de twee nieuwe modellen aanprijzen, het zijn wederom Jimmy Fallon en Justin Timberlake die op een leuke manier de nieuwe iPhones presenteren.

De eerste TV ad wordt de grootte van de toestellen nog eens aangehaald en dan zie je vooral dat iPhone 6 Plus op meerdere mogelijke manieren te gebruiken is, bijvoorbeeld met Landscape View.

TV ad Huge

http://youtu.be/I3uAoeQBpcQ

Bij de tweede TV ad staan de camera’s van beide toestellen in de spotlight. Zoals bij de specificaties duidelijk is geworden zijn de camera’s voorzien van een nieuwe sensor waardoor je nu nog mooiere foto’s kunt maken met de meest gewilde fotocamera bij een smartphone. Zie bij deze TV ad hoe prachtige de foto’s eruit kunnen zien.

TV ad Camera’s

http://youtu.be/AdbggN5XB0Y

Weet jij al welke iPhone 6 je gaat kopen? Wordt het de iPhone 6 met 4,7 inch Retina HD Display of word het de iPhone 6 Plus met 5,5 inch Retina HD Display? De iPhone 6 en iPhone 6 Plus zullen vanaf aanstaande vrijdag uitgeleverd worden, maar ze zijn nu al middels een pre-order te bestellen bij verschillende providers en telecom webshops. Pre-order vandaag nog je iPhone 6 (Plus).

Gerelateerd nieuws

Apple

Apple Pay, je nieuwe portemonnee

Voorbij zijn de dagen van het zoeken naar je portemonnee. Je hoeft nu nooit meer te zoeken naar de juiste creditcard of pinpas. Je hebt