iPhone 6 Plus

Search
Close this search box.

Nieuwe iPhone 6S en 6S Plus op 9 oktober beschikbaar in Nederland

Deel artikel

Begin deze maand presenteerde Apple tijdens een Keynote evenement haar twee nieuwe vlaggenschepen. De toestellen volgen de iPhone 6 en iPhone 6 Plus op, die vorig jaar september op de markt kwamen. De toestellen zijn zoals we gewend zijn op diverse vlakken verbeterd. Het design van de toestellen is gelijk gebleven, alleen de interne hardware en features zijn geüpdatet.

De iPhone 6S en iPhone 6S Plus beschikken over nieuwe krachtigere hardware, waardoor deze nog sneller en soepeler werken dan hun voorgangers. Het scherm is uitgerust met de force touch technologie, die we ook al bij de Apple Watch zagen. Hierdoor is het mogelijk om door hard- of juist zacht op het scherm te drukken verschillende functies aan te roepen.

Vorige week kwam het toestel al in een aantal landen uit, onder andere in Duitsland en Frankrijk. Het toestel heeft tijdens het introductie wederom een record gehaald en is dus nog nooit zoveel verkocht tijdens een introductieweekend. De fabrikant heeft vandaag bekend gemaakt dat vanaf volgende week, 9 oktober, de toestellen ook in de Benelux beschikbaar zullen zijn, waar Nederland ook onder valt.

De iPhone 6S is verkrijgbaar voor een prijs van 749 euro, hiervoor krijg je het 16GB model. Voor 859 euro koop je het 64GB model en wie 128GB opslag wil moet 969 euro betalen. De iPhone 6S Plus wordt verkocht vanaf 859 euro. Het duurste model, met 128GB opslag, kost 1079 euro.

Gerelateerd nieuws

Apple

Apple Pay, je nieuwe portemonnee

Voorbij zijn de dagen van het zoeken naar je portemonnee. Je hoeft nu nooit meer te zoeken naar de juiste creditcard of pinpas. Je hebt