iPhone 6 Plus

Search
Close this search box.

Nieuwe generatie iPhones in productie genomen

Deel artikel

Bloomberg meldt dat Apple is begonnen met de productie van de vermeende iPhone 6s en iPhone 6s Plus. De nieuwe toestellen van Apple worden hoogstwaarschijnlijk aanstaand najaar onthuld met een zogeheten Force Touch display. Het is vooralsnog onduidelijk wanneer de nieuwe generatie van de iPhone in Nederland verkrijgbaar zal zijn.

De iPhone 6s en iPhone 6s Plus krijgen een zelfde uiterlijk als het huidige iPhone-model. In de geruchten word melding gemaakt dat de nieuwe iPhones mogelijk iets groter en dikker worden en dit zou verband hebben met het Force Touch display.

Het innoverende aan de komende generatie iPhones is dat de toestellen niet alleen registreren dat ze aangeraakt worden, maar ook met hoeveel druk het scherm aangeraakt wordt. Dit kan iPhone 6s en iPhone 6s Plus herleiden uit de nieuwe Force Touch technologie, die ook geïmplementeerd is in de Apple Watch. Met Force Touch kunnen de nieuwe iPhones op een compleet nieuwe manier bediend worden en zo ook alle applicaties die je kunt instaleren op de toestellen.

Waarschijnlijk gaat Apple de vermeende iPhone 6s en iPhone 6s Plus begin september presenteren. Nu het Amerikaanse bedrijf begonnen is met de productie van de toestellen is een introductie in september haalbaar. De massaproductie van iPhone 6s en iPhone 6s Plus start volgens Bloomberg begin volgende maand.

Gerelateerd nieuws

Apple

Apple Pay, je nieuwe portemonnee

Voorbij zijn de dagen van het zoeken naar je portemonnee. Je hoeft nu nooit meer te zoeken naar de juiste creditcard of pinpas. Je hebt