iPhone 6 Plus

Zoek
Sluit dit zoekvak.

Nederlandse Siri beschikbaar in publieke beta iOS 8.3

Deel artikel

Kort geleden heeft Apple de publieke versie van iOS 8.3 vrijgegeven. Bij de nieuwe versie van iOS is het onder andere mogelijk om Siri in het Nederlands te gebruiken. Bij de publieke beta versie van iOS 8.3 kun je nu al vast kennis maken met Siri.

Het enige wat je moet doen om gebruik te kunnen maken van de beta versie is je aanmelden bij AppleSeed. Het kan enige tijd duren voordat je daadwerkelijk je iPhone kunt aanmelden voor de beta versie, want het lijkt erop dat Apple de versie gefaseerd uitrolt. IOS 8.3 is de allereerste publieke beta versie van iOS ooit.

De nieuwe versie van iOS heeft naast de Nederlandse Siri ook nog nieuwe Emoji met verschillende huidskleuren. Daarnaast wordt er een spamfliter geïntegreerd voor ongewenste iMessage-berichten en het moet straks mogelijk zijn om makkelijker te switchen tussen 2G, 3G en 4G. Het installeren van de publieke beta versie is veilig. De grootste fouten zijn er al uit gehaald nadat applicatie ontwikkelaars de versie hebben getest. Het is wel aan te raden om elke dag een back-up te maken van je iOS apparaat. Doe dit wel via iTunes want de beta versie kan ook invloed hebben op de werking van iCloud.

Gerelateerd nieuws

Apple

Apple Pay, je nieuwe portemonnee

Voorbij zijn de dagen van het zoeken naar je portemonnee. Je hoeft nu nooit meer te zoeken naar de juiste creditcard of pinpas. Je hebt