iPhone 6 Plus

Search
Close this search box.

Na #Bentgate nu #Hairgate

Deel artikel

Apple heeft in de afgelopen weken al meer dan 20 miljoen toestellen verkocht, een prestatie op zich. Het succes heeft ook een kantelpunt want natuurlijk zijn er altijd kritische mensen die een oordeel hebben over de nieuwe toestellen van Apple.

Nog geen week nadat de eerste toestellen in de eerste negen landen werd uitgegeven ontstond de #Bentgate. Dit had allemaal te maken met het feit dat iPhone 6 Plus heel snel zal buigen in je broekzak. Nadat er verschillende testen zijn gedaan werden de beweringen al snel ontkracht, want iPhone 6 Plus is minder buigzaam dan de iPhone 6.

Op het internet is een nieuwe klachtenregen ontstaan. Bezitters van de nieuwe iPhone 6 of iPhone 6 Plus klagen dat ze de haren letterlijk uit hun hoofd trekken. Door de naden die tussen het glas en het aluminium zitten trekken de gebruikers terwijl ze aan het telefoneren zijn de haren letterlijk uit hun hoofd, #Hairgate.

Een nieuwe gate lijkt te zijn geboren. Gebruikers van de nieuwe iPhone toestellen, klagen dat ze iedere keer als ze telefoneren enkele haren uit het hoofdtrekken. Apple heeft juist bij de presentatie aangegeven dat de iPhone 6 (Plus) een egaal ontwerp was zonder naden. Zal #Haitgate wederom een storm in een glaswater zijn?

Gerelateerd nieuws

Apple

Apple Pay, je nieuwe portemonnee

Voorbij zijn de dagen van het zoeken naar je portemonnee. Je hoeft nu nooit meer te zoeken naar de juiste creditcard of pinpas. Je hebt