iPhone 6 Plus

Zoek
Sluit dit zoekvak.

Wat moet u doen als uw iPhone sneuvelt?

Deel artikel

U heeft net een nieuwe iPhone gekocht en u bent er helemaal in uw nopjes mee. Het is immers een apparaat wat u dagelijks gebruikt en waar u dus graag mee pronkt. Tot op een dag iemand tegen u aanstoot en u net toevallig de nieuwe iPhone in uw handen heeft. U laat deze vallen en tot uw grote schrikt ziet u dat het scherm stuk is en uw iPhone aan diggelen ligt. Op zo’n moment kunt u wel door de grond zakken, want uw peperdure aankoop is zojuist gesneuveld. Wat kunt u doen?

Een reparateur zoeken

Het eerste wat u kunt doen is een reparateur zoeken die de schade kan herstellen. U wilt immers weer zo snel mogelijk genieten van een schadevrije smartphone. Alleen hoe vindt u een reparateur? Dat is helemaal niet moeilijk, want tegenwoordig komen er steeds meer bedrijven die iPhone kunnen repareren. Woont u bijvoorbeeld in de buurt van de hoofdstad, dan is het verstandig om een iPhone reparatie in Amsterdam te laten uitvoeren. U heeft geen zin om hier het halve land voor af te reizen, want dan bent u daar ook nog is geld voor kwijt. Zoek dus naar een betrouwbare partner bij u in de buurt die u kan helpen met een reparatie. Zij kunnen dit binnen een mum van tijd voor u oplossen zodat u binnen de kortste keren kan genieten van een schadevrij toestel.

Laten verzekeren

Eventueel zou u ook gelijk uw smartphone kunnen verzekeren tegen welke vorm van schade dan ook. Als uw iPhone binnen enkele maanden weer een keer kapot gaat, dan weet u zeker dat u kosteloos wordt geholpen door de reparateur. Het kan natuurlijk zijn dat het slechts één keer gebeurt en u dan voor niets bent verzekerd, maar een ongeluk zit nog altijd in een klein hoekje, dus het kan zomaar gebeuren dat uw iPhone dan weer kapot gaat als u niet bent verzekerd. Echter is dit een keuze die u zelf moet maken en die niemand kan beslissen.

Gerelateerd nieuws

Apple

Apple Pay, je nieuwe portemonnee

Voorbij zijn de dagen van het zoeken naar je portemonnee. Je hoeft nu nooit meer te zoeken naar de juiste creditcard of pinpas. Je hebt