iPhone 6 Plus

Search
Close this search box.

Moeder vergiftigd door dochter wegens afpakken iPhone

Deel artikel

Een twaalfjarig meisje uit Amerika heeft haar moeder vergiftigd nadat haar moeder de iPhone van de twaalfjarige had afgepakt. Het meisje heeft de moeder niet één keer maar twee keer geprobeerd te vergiftigen. De Amerikaanse tiener is aangehouden wegens een tweevoudige poging tot moord.

Het dadertje was zo boos op haar moeder nadat zij de iPhone van haar dochter had afgepakt. Het kind besloot om de moeder te vergiftigen met bleekmiddel. Ze goot het goedje door de smoothie die ze voor haar moeders ontbijt maakte. De smoothie smaakte niet zoals het hoorde en de moeder gooide het goedje weg. De moeder werd vervolgens dood ziek, maar de dochter vond het nog niet genoeg.

Een paar dagen later heeft het meisje wederom een poging gedaan om de moeder te vergiftigen, door water in een karaf in de slaapkamer van de moeder aan te mengen met bleekmiddel. Het slachtoffer rook direct dat er iets mis was met het water en nam per direct contact op met de politie. Het meisje wordt nu verdacht van tweevoudige poging tot moord op haar moeder. En je kunt het vast wel raden die iPhone heeft ze vast niet terug gekregen!

Gerelateerd nieuws

Apple

Apple Pay, je nieuwe portemonnee

Voorbij zijn de dagen van het zoeken naar je portemonnee. Je hoeft nu nooit meer te zoeken naar de juiste creditcard of pinpas. Je hebt