iPhone 6 Plus

Zoek
Sluit dit zoekvak.

Mobiele telefoon gebruik

Deel artikel

 Tips om zorgeloos gebruik te kunnen maken van je mobiele telefoon

Helaas hebben we er allemaal wel eens mee te maken gehad of kennen we iemand die het is overkomen, aan het eind van de maand ligt er een factuur van de provider op de mat van honderden euro’s. Helaas is het kwaad dan al geschied en zit er niks anders op dan dat je de provider flink mag spekken. Maar wat kan je de volgende keer anders doen om niet weer tegen hetzelfde probleem aan te lopen? In dit artikel geven we je enkele tips waarmee je nooit meer voor onverwachte kosten komt te staan!

 

Prepaid

Herinner je nog de tijd dat je als kind een klein beetje beltegoed op je prepaid simkaart had staan waar je een maand mee moest te zien overleven? Lang bellen was helaas geen optie, waardoor je alleen even snel je ouders belde om te vragen of ze je terug konden bellen. Dat prepaid was zo gek nog niet. Met prepaid bepaal je namelijk van tevoren hoeveel je maximaal wilt uitgeven door dit bedrag op je simkaart te storten, geen kosten achteraf dus. Is je tegoed op? Dan moet je je tegoed opnieuw opwaarderen. Zo kan je heel goed bijhouden hoeveel geld je spendeert.

 

Sim only

Het nadeel van prepaid is dat je omgerekend meer betaalt per eenheid. Voor de grootgebruiker geen ideale optie dus. In dat geval kan een sim only abonnement uitkomst bieden. Via de app van de provider kan je dan bijhouden hoeveel van de bundel nog over is. Daarnaast kan je ook op veel telefoons een limiet instellen. Je telefoon houdt dan bij hoeveel je internet, wanneer je dit overschreidt zal de internetverbinding worden geblokkeerd. Wanneer je helemaal zorgeloos wilt kunne internetten, kan je kiezen voor een sim only met onbeperkt internet. Wanneer je je limiet hebt bereikt zal je niet meer gaan betalen, enkel de snelheid zal naar beneden worden gebracht.

 

Gerelateerd nieuws

Apple

Apple Pay, je nieuwe portemonnee

Voorbij zijn de dagen van het zoeken naar je portemonnee. Je hoeft nu nooit meer te zoeken naar de juiste creditcard of pinpas. Je hebt