iPhone 6 Plus

Zoek
Sluit dit zoekvak.

Messenger app van Facebook nu ook geoptimaliseerd voor iPhone 6 Plus

Deel artikel

Als je een frequent gebruiker bent van Facebook Messenger is het je vast en zeker opgevallen dat de applicatie vrijdag en zaterdag niet naar behoren werkte op de iPhone 6 Plus. Dit had alles te maken met het feit dat de applicatie nog niet geüpdatet was voor het grote beeldscherm van iPhone 6 Plus.

In de nacht van zaterdag op zondag heeft Facebook voor de applicatie een update gedaan en nu werkt de Messenger weer helemaal naar behoren. Voor de update kon je met iPhone 6 Plus alleen gebruikmaken van Facebook Messenger als iPhone 6 Plus in Landscape modus gebruikt werd en alles zag er opgeblazen uit.

Doordat er een update doorgevoerd is werkt Facebook Messenger weer naar behoren. Het is wel heel opvallend dat Facebook alleen de Messenger applicatie heeft geüpdatet want ook de normale Facebook app werkt nog niet helemaal naar behoren op iPhone 6 Plus. Facebook heeft nog niet bekend gemaakt wanneer er een update voor de normale app komt.

Gerelateerd nieuws

Apple

Apple Pay, je nieuwe portemonnee

Voorbij zijn de dagen van het zoeken naar je portemonnee. Je hoeft nu nooit meer te zoeken naar de juiste creditcard of pinpas. Je hebt