iPhone 6 Plus

Zoek
Sluit dit zoekvak.

Maak van je iPhone 6 Plus een Game Boy

Deel artikel

Als je oud genoeg bent dan ken je vast en zeker nog wel de Game Boy van Nintendo? De immens populaire spelcomputer was in de jaren negentig niet aan te slepen. Heb je nadien ooit nog eens weer willen spelen met de Game Boy? Er zullen genoeg mensen zijn die hier volmondig ja op zullen antwoorden. Dat kan nu want je kunt van je iPhone 6 Plus een Game Boy maken, met de Smart Boy. Tenminste zolang Nintendo er geen stokje voorsteekt want dit heeft het bedrijf in het verleden ook vaak genoeg gedaan.

De Game Boy doet bij heel veel mensen hun hart sneller laten kloppen. Tetris, Super Mario of één van de vele andere spellen die men aanschafte om de hele dag, overal en nergens te kunnen gamen. Het begon allemaal tijdens April Fools, toen een designer op zijn Facebook pagina een foto plaatste van een Game Boy waar een iPhone 6 Plus in geplaatst is. De afbeelding ging razend snel viraal en sindsdien zijn er bedrijven die plannen hebben om de accessoires daadwerkelijk uit te gaan brengen.

Of de Smart Boy ook echt op de markt komt is nog maar de vraag want normaliter steek Nintendo er wel een stokje voor als iemand een dergelijk idee heeft met de Game Boy. Als het aan ons ligt mag de Smart Boy zo snel mogelijk op de markt komen want op de redactie kunnen we niet wachten tot dat we ons eerste potje Tetris weer eens in oude zetting hebben gespeeld.

Gerelateerd nieuws

Apple

Apple Pay, je nieuwe portemonnee

Voorbij zijn de dagen van het zoeken naar je portemonnee. Je hoeft nu nooit meer te zoeken naar de juiste creditcard of pinpas. Je hebt