iPhone 6 Plus

Search
Close this search box.

Levertijd voor de iPhone 6 Plus

Deel artikel

De iPhone 6 Plus is nu enkele dagen in Nederland verkrijgbaar en iedereen heeft het over het nieuwe toestel van Apple. Er zijn ontzettend veel positieve reacties maar er duiken ook enkele negatieve reacties op. De verkoop van het nieuwe toestel verloopt niet geheel vlekkeloos en dat heeft vooral te maken met de verkrijgbaarheid van iPhone 6 Plus. De levertijd van de iPhone 6 Plus is op heden 2 weken of langer en dan maakt het niet uit welke kleur je kiest of welke opslagcapaciteit.

Afgelopen vrijdag werden de eerste toestellen uitgeleverd maar al snel bleek dat de voorraad van iPhone 6 Plus minimaal is om de belangstellende direct te voorzien van een nieuw toestel. De geringe voorraad komt voornamelijk doordat er van iPhone 6 Plus veel minder toestellen per dag geproduceerd worden. Wil je enorm graag de iPhone 6 Plus bemachtigen dan moet je rekening houden met de levertijd, het is niet bekend wanneer het toestel helemaal weer voorradig is. De levertijd van iPhone 6 Plus verschilt wel per aanbieder van de nieuwe iPhone.

iPhone 6 Plus buigt niet makkelijk door

De levertijd is niet het enige wat de iPhone 6 Plus bezighoudt, vorige week kwamen er klachten dat iPhone 6 Plus heel makkelijk verbuigt, zelfs als je het toestel in je broekzak meeneemt. Recente testen hebben uitgewezen dat het ombuigen van de iPhone 6 Plus alleen met fysieke kracht gedaan kan worden. Uit de testen is zelfs naar voren gekomen dat iPhone 6 met minder kracht kan verbuigen dan iPhone 6 Plus. Bij normaal gebruik zal het nieuwe toestel van Apple niet verbuigen.

Nieuwe update iOS 8

Verder waren er nog enige klachten met betrekking tot iOS 8. Apple had vorige week al een update doorgevoerd om enkele problemen te verhelpen maar het bleek dat deze update juist voor iPhone 6 Plus en iPhone 6 nog ‘slechter’ was. Apple trok de update weer terug en afgelopen zaterdag is er een nieuwe update gekomen voor iOS 8 en nu het werkt nu helemaal naar behoren.

Apps nog niet klaar voor 5,5 inch beeldscherm

iPhone 6 Plus is veel groter dan ooit te voren en dat merk je ook als je apps opent die nog niet bijgewerkt zijn. Alles wordt ontzettend groot weergegeven omdat de apps nog niet zijn aangepast voor het beeldschermformaat van iPhone 6 Plus. In de loop van de tijd zullen alle app ontwikkelaars de apps aanpassen maar schrik niet als je een app opent en alles wordt uit zijn verband getrokken. Ondanks de aanloop problemen met de nieuwe toestellen van Apple kan de iPhone 6 nu alweer de boeken in als de meest succesvolle release ooit.

Gerelateerd nieuws

Apple

Apple Pay, je nieuwe portemonnee

Voorbij zijn de dagen van het zoeken naar je portemonnee. Je hoeft nu nooit meer te zoeken naar de juiste creditcard of pinpas. Je hebt