iPhone 6 Plus

Search
Close this search box.

Levertijd iPhone 6 Plus stijgt

Deel artikel

De voorverkoop van iPhone 6 Plus is in Nederland afgelopen vrijdag begonnen en consumenten maken gretig gebruik van de pre-orders. Er zijn ontzettend veel pre-orders geplaatst afgelopen weekend en nu blijkt dat iPhone 6 Plus in veel mindere mate beschikbaar is dan de iPhone 6.

Volgens insiders bij Apple zijn er meer iPhone 6 modellen beschikbaar dan iPhone 6 Plus modellen. Er kan nog geen goede schatting gemaakt worden welk van de twee toestellen meer bestelt wordt want iPhone 6 Plus is niet meer voorradig en de levertijd van het toestel loopt ook al flink op. Het is ook nog maar de vraag wanneer Apple iPhone 6 Plus volop kan uitleveren.

In een eerder bericht melde wij al dat de fabrikant Foxconn de productieaantallen verhoogd heeft en alsnog niet kan voldoen aan de vraag. In de berichtgeving kwam naar voren dat er dagelijks maar 140.000 exemplaren van iPhone 6 Plus geproduceerd worden, terwijl er 400.000 exemplaren van de iPhone 6 geproduceerd worden.

iPhone 6 Plus zelfs al niet meer beschikbaar in de Nederlandse Apple Stores

Vannacht klokslag 00.00 uur heeft Apple een speciale reserveringspagina voor de nieuwe toestellen geopend. Op de reserveringspagina kon je iPhone 6 en iPhone 6 Plus bestellen en deze vrijdag op een gewenst moment ophalen bij de geselecteerde Apple Store. Er is in Nederland massaal een iPhone 6 of iPhone 6 Plus gereserveerd en iPhone 6 Plus is bij elke Apple Store nu al niet meer beschikbaar. Wil je zeker zijn van een iPhone 6 Plus? Houdt de reserveringspagina van Apple in de gaten want de beschikbaarheid van de iPhone 6 Plus kan ieder moment veranderen.

Vrijdag 26 september kan de reservering opgehaald worden in de Apple Store vanaf 08.00 uur. Deze dag zullen sommige iPhone-modellen ook beperkt beschikbaar komen voor losse verkoop.

Gerelateerd nieuws

Apple

Apple Pay, je nieuwe portemonnee

Voorbij zijn de dagen van het zoeken naar je portemonnee. Je hoeft nu nooit meer te zoeken naar de juiste creditcard of pinpas. Je hebt