iPhone 6 Plus

Zoek
Sluit dit zoekvak.

Komt Apple met een 32GB versie?

Deel artikel

De nieuwe iPhone van apple is in Nederland al ruim een maand verkrijgbaar en de toestellen vliegen als warme broodjes over de toonbank. Bij de introductie van de iPhone 6 en iPhone 6 Plus maakte Apple bekend dat het model met 32GB opslagcapaciteit niet meer verkrijgbaar is. Apple biedt wel drie opslagcapaciteiten aan maar het gaat om 16, 64 en 128GB. Het ontbreken van de 32GB versie is veel besproken, want waarom wel een 16GB maar geen 32GB, terwijl consumenten steeds meer opslagruimte nodig hebben.

Nu is er een afbeelding opgedoken vanuit China, waarin gesuggereerd word dat Apple werkt aan een 32GB versie van de iPhone 6 en iPhone 6 Plus. De afbeelding laat duidelijk zien dat het om een nieuwe iPhone gaat met een groot scherm. Op de afbeelding is te zien dat het toestel 32GB opslagcapaciteit heeft. De afbeelding geeft mogelijk weer dat Apple serieus overweegt om de 32GB versie toe te voegen aan het assortiment. Er wordt zelfs gesuggereerd dat Apple de 32GB versie als instap model gaat hanteren en hiermee zal het model met 16GB opslagcapaciteit verdwijnen.

Op de informatiepagina die de afbeelding toont is duidelijk te zien dat het een iPhone 6 Plus betreft met 32GB opslagcapaciteit. Het toestel is uitgerust met de nieuwste versie van iOS, namelijk iOS 8.1. Wij houden de ontwikkelingen nadrukkelijk in de gaten met betrekking tot de iPhone 6 en iPhone 6 Plus.

Foto van de gelekte 32GB iPhone 6 Plus

Bron: http://nl.hardware.info/nieuws/41748/32gb-iphone-6-plus-mogelijk-gespot-in-china
Bron: http://nl.hardware.info/nieuws/41748/32gb-iphone-6-plus-mogelijk-gespot-in-china

Gerelateerd nieuws

Apple

Apple Pay, je nieuwe portemonnee

Voorbij zijn de dagen van het zoeken naar je portemonnee. Je hoeft nu nooit meer te zoeken naar de juiste creditcard of pinpas. Je hebt