iPhone 6 Plus

Search
Close this search box.

Kleurrijke iPhone 6c niet dit jaar gepresenteerd

Deel artikel

De geruchten met betrekking tot de nieuwe telgen van de iPhone familie nemen alsmaar toe. Dagelijks zijn er vrijwel geruchten te lezen online. Het ene gerucht is een broodje aap verhaal terwijl het andere gerucht wel aansluit bij de verwachtingen. Al in een heel vroeg stadium werd er geopperd dat ze in Cupertino bezig waren met het ontwikkelen van een 4-inch smartphone, namelijk de iPhone 6c.

Het kleurrijke toestel volgt de iets teleurstellende iPhone 5c op. Het nieuwe toestel zou bedoelt zijn voor de mensen die het formaat van iPhone 6 en iPhone 6 Plus te groot vinden. Er is schijnbaar nog steeds heel veel vraag naar een upgrade van een 4-inch smartphone. Er zijn zelfs al enkele foto’s online verschenen van de vermeende iPhone 6c en zelfs op de website van Apple is een iPhone te zien geweest die verdacht veel lijkt op de iPhone 6c.

Gisteren ontvingen wij het bericht dat Apple naar alle waarschijnlijkheid nieuwe 4-inch schermen heeft besteld bij AUO. Blij verrast lazen wij het nieuws, maar de doorgaans goed geïnformeerde analist Ming-Chi Kuo kan de fabrikant van de schermen de eerste 4-inch schermen pas leveren in de eerste maanden van 2016. Dit zou betekenen dat er dit jaar geen iPhone 6c op het programma staat.

Gerelateerd nieuws

Apple

Apple Pay, je nieuwe portemonnee

Voorbij zijn de dagen van het zoeken naar je portemonnee. Je hoeft nu nooit meer te zoeken naar de juiste creditcard of pinpas. Je hebt