iPhone 6 Plus

Search
Close this search box.

iSight camera van iPhone 6 Plus is de beste

Deel artikel

iPhone 6 Plus heeft de beste fotocamera van dit moment, het is de nieuwe leider in het klassement nu de onderzoeksresultaten naar buiten zijn gebracht door een Frans Optisch Lab. De iPhone 6 Plus en iPhone 6 stoten met de resultaten de Samsung Galaxy S5 van de troon.

De iSight camera van de nieuwe iPhones krijgt een gemiddelde score voor foto en video van 82, terwijl de Galaxy S5 en de Sony Xperia Z2 en Z3 een gemiddelde score hebben van 79. DxO Labs baseert haar scores op lab testen van kleurweergave, ruis, belichting, contrast, autofocus, textuur behoud en andere attributen die een belangrijke rol spelen bij het maken van een kwalitatieve goede foto en video.

De iSight camera van iPhone 6 Plus wordt geroemd omdat het over het algemeen een betrouwbare auto-exposure, en een snelle en nauwkeurige autofocus heeft. De 8 megapixel sensor van de iSight camera maakt goede foto’s zowel binnen als buiten en in welke lichtomstandigheid dan ook. Bij te weinig licht wordt de ruisonderdrukking goed behandeld waardoor de foto’s als nog scherp zijn.

Het is voor de meeste personen niet raar dat er nu testen gedaan worden met betrekking tot de camera maar als we terug gaan in de tijd en bedenken dat de mobiele telefoon ooit is uitgevonden om er mee te telefoneren, dan zie je pas wat voor een ontwikkeling de telecom markt heeft doorgemaakt.

Het vastleggen van bijzonder, leuke, mooie en spectaculaire momenten is vandaag de dag meer prioriteit dan het ouderwets telefoneren met de smartphone. We fotograferen er wat af met zijn allen en doordat de iPhone 6 Plus ook beschikt over mobiel internet kunnen we de3 mooiste foto’s en video’s ook direct delen via social media, dit is onze nieuwe manier van communiceren. Apple heeft hier handig op ingespeeld door de camera kwaliteit als prioriteit te maken en dat is gelukt bij de iPhone 6 en iPhone 6 Plus.

De iPhone 6 en 6 Plus hebben dezelfde beeldsensor, dus het is geen verrassing dat ze een zelfde score hebben, maar omdat de iPhone 6 Plus voorzien is van optische beeldstabilisatie, wat cameratrillingen tegengaat staat de iPhone 6 Plus op de eerste plaats.

Gerelateerd nieuws

Apple

Apple Pay, je nieuwe portemonnee

Voorbij zijn de dagen van het zoeken naar je portemonnee. Je hoeft nu nooit meer te zoeken naar de juiste creditcard of pinpas. Je hebt