iPhone 6 Plus

Search
Close this search box.

IPhone 8 met Simonly abonnement

Deel artikel

Er is een nieuwe iPhone op de markt de iPhone 8 deze nieuwe telefoon van Apple heeft een heleboel nieuwe functies en verbeteringen. Een paar van deze nieuwe en verbeterde functies zijn: draadloos opladen, augmented reality en een betere camera. Dit toestel heeft een prijskaartje van rond de 809 euro deze prijzen verschillen wel bij welk bedrijf of webwinkel dat je hem koopt. Het hangt er ook vanaf of je een los toestel koopt of met een abonnement. Bij een Simonly abonnement betaal je een los toestel van rond de 800 euro en daarbij kies je zelf een passend abonnement die jij wil. Je kan bij het kiezen van een Simonly kiezen uit de hoeveelheid MB’s, sms en belminuten. De iPhone 8 beschikt over 4G dit is een snel netwerk in binnen- en buitenland.

 

IPhone 8 met abonnement Een Iphone 8 met abonnement waarbij je per maand betaald zijn in de prijzen variërend van 11 euro per maand tot 57 euro per maand. Je kan zelf je abonnement samenstellen naar de wensen van jezelf. Voor mensen die heel veel bellen kunnen onbeperkt bellen nemen. Voor de mensen die de hele dagen op internet zitten buiten de deur is er onbeperkt internetten. Dit houdt in dat je voor een vast bedrag per maand zoveel gebruik mag maken internet zoveel je wil dit bedrag ligt meestal rond de 20 euro per maand. De bedragen hangen wel af of je een eenjarig of een twee jarig abonnement afsluit. Je kan er ook zelf voor kiezen hoeveel euro je per maand betaald om je toestel af te betalen.

 

Waarom de iPhone 8 met abonnement? De iPhone 8 kost rond de 800 euro en dit is best veel geld, en voor sommigen ook te veel om in een keer te betalen, daarom kun je met een abonnement je telefoon als het ware in termijnen betalen. Dit ligt gemiddeld rond de 40 euro per maand voor de iPhone 8. Maar sommige mensen vinden een abonnement gewoon heel makkelijk, zo kunnen ze overal en wanneer dan ook internetten en bellen voor een vaste prijs per maand. Bij iphone8aanbiedingen.nl vindt je heel veel informatie en de beste aanbiedingen.

Gerelateerd nieuws

Apple

Apple Pay, je nieuwe portemonnee

Voorbij zijn de dagen van het zoeken naar je portemonnee. Je hoeft nu nooit meer te zoeken naar de juiste creditcard of pinpas. Je hebt