iPhone 6 Plus

Search
Close this search box.

iPhone 6s wordt versterkt

Deel artikel

In het aankomende najaar komt Apple met de iPhone 6s op de markt. De iPhone zou naar verluid voorzien worden van een geheel nieuw type aluminium. Het nieuwe type aluminium is een stuk sterker en hierdoor minder buigzaam als het aluminium dat bij de iPhone 6 en iPhone 6 Plus is gebruikt. Het nieuwe type aluminium gebruikt Apple op dit moment ook al bij de productie van de Apple Watch.

Volgens de website UDN zal Apple het nieuwe type aluminium ook toepassen bij de toekomstige iPhone 6s en iPhone 6s Plus. Het nieuwe type aluminium komt uit de zogenaamde ‘7000 serie’. Dit type is maar liefst zestig procent sterker als het type aluminium dat nu gebruikt wordt bij de iPhone 6 Plus. Ondanks dat het aluminium sterker is dan het huidige type is het veel lichter en dat zou het totaal gewicht van iPhone 6s en iPhone 6s Plus ten goede komen.

De huidige iPhone 6 en iPhone 6 Plus werden direct na de lancering geconfronteerd met de #Bentgate. De toestellen maken gebruik van ultra dun aluminium en hierdoor zou de iPhone 6 Plus makkelijk buigen. Om in de toekomst een #Bentgate te voorkomen kiest Apple bij de productie van iPhone 6s en iPhone 6s Plus voor het nieuwe type aluminium.

Verwacht wordt dat Apple in september de twee nieuwe iPhones gaat introduceren. Er gaan ook geruchten rond met betrekking tot de lancering van een nieuwe 4-inch iPhone, maar deze berichten zijn ook al weer tegen gesproken dus het is afwachten of Apple met een 4-inch iPhone op de proppen komt dit najaar.

Gerelateerd nieuws

Apple

Apple Pay, je nieuwe portemonnee

Voorbij zijn de dagen van het zoeken naar je portemonnee. Je hoeft nu nooit meer te zoeken naar de juiste creditcard of pinpas. Je hebt