iPhone 6 Plus

Search
Close this search box.

iPhone 6s wordt een maand eerder onthuld

Deel artikel

Een van de bekendste analisten van KGI Securities beweert dat Apple de vermoedelijke iPhone 6s en iPhone 6s Plus een maand eerder gaat aankondigen dan gebruikelijk. Volgens Ming-Chi Kuo presteert Apple de nieuwe telgen niet in september maar in augustus. Dit zou de eerste keer zijn dat Apple een nieuwe generatie in de maand augustus presenteert.

Doordat Apple in augustus de nieuwe paradepaardjes gaat presenteren, zullen de nieuwe toestellen in september in de winkels liggen. Het is een opvallende uitspraak van Ming-Chi Kuo want al drie jaar achtereenvolgens presenteert Apple zijn nieuwe vlaggenschepen in september. Nederland zal naar alle waarschijnlijkheid pas bij de tweede groep landen horen die de iPhone 6s en iPhone 6s Plus uitgeleverd krijgen.

2GB werkgeheugen en Force Touch

Analist Ming-Chi Kuo voorspelde eerder al dat de nieuwe iPhone voorzien zal worden van de nieuwe technologie Force Touch en dat het toestel qua werkgeheugen verdubbeld wordt. Voor het eerst zal Apple ook een roségouden kleur lanceren en men zegt dat de iSight-camera een resolutie zal hebben van 12 megapixels.

Wil je op de hoogte blijven over iPhone 6s en iPhone 6s Plus? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en mis geen enkel nieuwtje over Apple’s nieuwe vlaggenschepen.

Gerelateerd nieuws

Apple

Apple Pay, je nieuwe portemonnee

Voorbij zijn de dagen van het zoeken naar je portemonnee. Je hoeft nu nooit meer te zoeken naar de juiste creditcard of pinpas. Je hebt