iPhone 6 Plus

Zoek
Sluit dit zoekvak.

iPhone 6S Plus

Deel artikel

Apple is enorm populair geworden, door het uitbrengen van de iPhone. De iPhone gaat al generaties lang mee en Apple weet steeds beter op alle wensen van de gebruikers in te spelen. Juist bij het uitbrengen van de iPhone 6 en de iPhone 6S, heeft Apple haar gebruikers goed weten te verrassen. Door gebruik te maken van vele nieuwe specificaties en een groter scherm, heeft Apple zich weer enorm bewezen in de smartphonemarkt. Het laatste toestel dat door Apple is uitgebracht, is de iPhone 6S Plus. Een nog betere en snellere smartphone, dan alle voorgangers. Wilt u misschien een iPhone 6s Plus kopen? In dit artikel vindt u alle informatie over dit geweldige toestel van Apple!

Een veelbelovend toestel

De iPhone 6S Plus is te verkrijgen met een scherm van maar liefst 5,5 inch. Het is dus een enorm groot toestel. Iets wat men voor het uitbrengen van de iPhone 6, totaal niet verwachte van Apple. Bij de iPhone 6S Plus is niet alleen het display een stuk groter, het display is ook nog eens een stuk beter. Dit komt, doordat Apple er voor heeft gekozen om gebruik te maken van Retina HD. Dit is een lcd-scherm met een enorm hoge pixeldichtheid. Deze zorgt er dan ook voor, dat dat het display enorm mooi weer wordt gegeven. Retina HD wordt voor het eerst gebruik bij de iPhone 6S Plus en dit is dan ook het dunste multi-touch display dat ooit is gebruikt. Naast een prachtige weergave, is het display dus ook voorzien van multi-touch. Ook wel omschreven als 3D Touch. Doordat Apple gebruikt maakt van 3D Touch, kan de iPhone 6S Plus harde en zachte aanrakingen op het scherm onderscheiden. Zo is het dus mogelijk, om veel meer mogelijkheden aan het scherm toe te voegen. De iPhone 6S Plus kan drie verschillende druk niveau’s onderscheiden, namelijk geen druk, een lichte druk en een harde druk.

Een prachtige camera

Tegenwoordig worden bijna alle foto’s gemaakt met een smartphone. Zodoende vindt men het dan ook erg belangrijk, dat de camera van een gebruikte smartphone goed is. Hier heeft Apple natuurlijk ook goed overnagedacht. Zodoende is de iPhone 6S Plus dan ook voorzien van een iSight camera met 12,0 megapixels. Natuurlijk is deze camera voorzien van nieuwe specificaties, om zo prachtige foto’s en video’s te kunnen maken. Al deze foto’s en video’s worden natuurlijk prachtig weergegeven op het Retina HD scherm van 5,5 inch. Ook is de iSight camera voorzien van optische beeldstabilisatie, waardoor op elk moment er prachtige foto’s kunnen worden gemaakt.

De iPhone 6S Plus kan op vele manieren worden bemachtigd. Natuurlijk kan deze smartphone worden verkregen bij het afsluiten van een abonnement. Iets wat vele gebruikers doen. Ook kan het toestel natuurlijk op anders manieren worden verkregen. Zo kan de iPhone 6S Plus natuurlijk ook worden gekocht. Door een iPhone 6S Plus te kopen, is het toestel natuurlijk meteen eigendom en zit men niet vast aan een abonnement van één of twee jaar. Men kan dan zelf bepalen of zij kiezen voor een los abonnement of bijvoorbeeld een sim only.

Gerelateerd nieuws

Apple

Apple Pay, je nieuwe portemonnee

Voorbij zijn de dagen van het zoeken naar je portemonnee. Je hoeft nu nooit meer te zoeken naar de juiste creditcard of pinpas. Je hebt