iPhone 6 Plus

Zoek
Sluit dit zoekvak.

iPhone 6s Plus dikker dan iPhone 6 Plus

Deel artikel

Er is online een schematische tekening van de vermeende iPhone 6s Plus opgedoken. De schematische tekening lijkt een bevestiging te zijn dat de aankomende generatie van de iPhone dikker zal zijn dan de huidige generatie. iPhone 6 Plus is 7,1 millimeter dik en de 6s Plus zal dus iets dikker worden. Op de afbeelding die afkomstig is van Engadget is tevens te zien dat alle knoppen en ingangen op het toestel ongewijzigd zijn.

De iPhone 6s Plus wordt dikker omdat het toestel uitgerust gaat worden met de drukgevoelige Force Touch technologie. Met deze nieuwe technologie kan de aankomende generatie onderscheid maken tussen een harde en zachte druk op het display. Een andere verklaring van het dikker worden van de iPhone 6s Plus is het feit dat Apple een sterker en dikker aluminium gaat gebruiken bij de productie van het nieuwe toestel. Apple gaat namelijk aluminium uit de zogenaamde 7000-serie gebruiken.

De iPhone 6 Plus is op heden 7,1 millimeter dik en de iPhone 6s Plus zal mogelijk 0,3 millimeter dikker worden dan zijn voorganger. Of de rest van de afmetingen ook toenemen door het gebruik van Force Touch is niet bekend maar mogelijk zal de breedte en de lengte van de iPhone 6s Plus ook iets toenemen.

Apple presenteert mogelijk de iPhone 6s en iPhone 6s Plus in de eerste weken van september 2015. De nieuwe toestellen zullen dan mogelijk verkrijgbaar zijn medio of eind september. Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws omtrent de iPhone 6s Plus? Hou onze nieuws berichten in de gaten.

Gerelateerd nieuws

Apple

Apple Pay, je nieuwe portemonnee

Voorbij zijn de dagen van het zoeken naar je portemonnee. Je hoeft nu nooit meer te zoeken naar de juiste creditcard of pinpas. Je hebt