iPhone 6 Plus

Search
Close this search box.

iPhone 6S en 6S Plus zullen op 9 september gepresenteerd worden

Deel artikel

Apple heeft naar diverse bedrijven een uitnodiging verstuurd voor een evenement dat op woensdag 9 september wordt gehouden. De verwachting is dat de telecom gigant dan de nieuwste iPhones zal gaan aankondigen. Het evenement start op 19.00 Nederlandse tijd.

Op de uitnodiging staat de tekst “Hey Siri, give us a hint”, wat verwijst naar de spraak assistent op de iPhones. Wie deze vraag aan Siri stelt krijg diverse ontwijkende antwoorden over wat er op die dag precies zal gebeuren. Siri verwijst bijvoorbeeld naar “geruchtenblogs” om hier info over het nieuwe toestel te vinden.

Insiders verwachten dat Apple op 9 september de iPhone 6S en wellicht de iPhone 6S Plus zal gaan aankondigen. Deze toestellen volgen de iPhone 6 en 6 Plus op en zullen qua uiterlijk op hun voorgangers lijken. Wel zullen de toestellen op diverse hardware vlakken verbeterd worden. Geruchten melden dat de toestellen vermoedelijk een snellere en krachtigere chipset krijgen en verbeterde camera’s. Nieuw is de toevoeging van een drukgevoelig scherm, een functionaliteit die ook in de Apple Watch is verwerkt. Hiermee kunnen verschillende functies aangeroepen worden door hard- of zacht op het display te drukken.

Gerelateerd nieuws

Apple

Apple Pay, je nieuwe portemonnee

Voorbij zijn de dagen van het zoeken naar je portemonnee. Je hoeft nu nooit meer te zoeken naar de juiste creditcard of pinpas. Je hebt