iPhone 6 Plus

Search
Close this search box.

IPhone 6 Plus vanaf vandaag in Nederland verkrijgbaar

Deel artikel

De verkoop van de iPhone 6 Plus is in Nederland afgelopen nacht van start gegaan. Anders dan andere jaren werden de eerste exemplaren van de nieuwe iPhone niet bij een Apple Store uitgegeven maar door providers Vodafone en KPN. De twee providers zetten nachtkoeriers in om de eerste consumenten blij te maken met de nieuwe iPhone 6 of iPhone 6 Plus.

Vodafone opende ook enkele winkels om klokslag 00.00 uur om de eerste exemplaren via de winkel te verkopen. Vodafone winkels in Amsterdam, Groningen, Breda en Rotterdam waren geopend en er stond al voor de nachtelijke openingstijd een rij ongeduldige consumenten voor de deur om een felbegeerde iPhone 6 of iPhone 6 Plus te bemachtigen.

De providers verwachten vooral vandaag een enorme toeloop van consumenten die de nieuwe iPhone komen ophalen of willen kopen. Vanmorgen om 08.00 uur gingen de deuren van de Apple Stores in Haarlem, Den Haag en Amsterdam ook open en bij elke Apple Store stond een lange rij met consumenten die ontzettend graag de nieuwe iPhone willen bemachtigen.

De lancering van Apple’s nieuwe toestel is niet zonder slag of stoot gegaan. Deze week kwamen er meldingen van gebogen iPhones en de update van iOS 8 was geen succes waardoor Apple de update heeft ingetrokken tot nader order. Het buigen van de iPhone 6 Plus is een storm in een glaswater volgens Apple want er zijn tot op heden maar negen klachten binnen gekomen bij het Amerikaanse bedrijf.

Gerelateerd nieuws

Apple

Apple Pay, je nieuwe portemonnee

Voorbij zijn de dagen van het zoeken naar je portemonnee. Je hoeft nu nooit meer te zoeken naar de juiste creditcard of pinpas. Je hebt