iPhone 6 Plus

Zoek
Sluit dit zoekvak.

iPhone 6 Plus niet meer geleverd

Deel artikel

De levering van iPhone 6 Plus is tot november stop gezet aan retailers. Ben je al in het bezit van iPhone 6 Plus dan heb je enorm veel geluk. Waarom de levering aan retailers stop is gezet heeft Apple niet toegelicht. Nederlandse telecom webwinkels en andere elektronica webshops zullen de eerst komende tijd geen iPhone 6 Plus meer kunnen leveren en dat is erg genoeg.

De vraag naar iPhone 6 Plus is enorm en of dit te maken heeft met het opschorten van de levering is niet duidelijk. Het stopzetten van de levering heeft alleen gevolgen voor de losse verkoop want het toestel zal wel gewoon bij providers beschikbaar blijven in combinatie met een abonnement. De vraag is alleen of de providers meer dan voldoende iPhones geleverd krijgen. Het ziet erna uit dat de iPhone 6 Plus een langere levertijd krijgt dan nu al het geval is.

De levertijd van iPhone 6 Plus is al enige tijd 3 tot 4 weken en de kans is nu groot dat de levertijd uitgebreid wordt. Dit is voor de retailers in Nederland geen goed nieuws want nee-verkopen wil niemand. De iPhone 6 Plus wordt gigantisch veel besteld en waarschijnlijk kan de producent Foxconn de extreme vraag niet meer aan.

Gisteren werd bekend dat alleen al in China in de voorverkoop meer dan 20 miljoen nieuwe iPhones zijn besteld. De iPhone 6 Plus is ook in China ongelooflijk populair en het zou zo maar kunnen dat Apple eerst China wil voorzien van een grote voorraad, want in China is de iPhone 6 Plus vanaf aanstaande vrijdag officieel verkrijgbaar.

Gerelateerd nieuws

Apple

Apple Pay, je nieuwe portemonnee

Voorbij zijn de dagen van het zoeken naar je portemonnee. Je hoeft nu nooit meer te zoeken naar de juiste creditcard of pinpas. Je hebt