iPhone 6 Plus

Zoek
Sluit dit zoekvak.

iPhone 6 Plus meest waardevaste smartphone

Deel artikel

Apple weet al enkele jaren de meest waardevaste smartphones te ontwikkelen, maar de iPhone 6 Plus is het meest waardevaste toestel ooit door Apple ontwikkeld aldus verschillende onderzoeken. In de onderzoeken komt niet alleen de grootste van de twee als meest waardevaste uit de bus, ook iPhone 6 is heel waardevast.

Iedereen weet ongetwijfeld dat de iPhone 6 en iPhone 6 Plus als een tierelier verkopen. Sinds de release van de twee ni8euwe iPhones zijn er alleen al in de eerste drie dagen ruim 10 miljoen exemplaren verkocht en dat was in slechts een paar landen die de primeur hadden. Apple verkocht in het vierde kwartaal van 2014 zelfs een recordaantal iPhones. Het totaal aantal verkochte exemplaren oversteeg de 74,5 miljoen iPhones. Dit is ruim 46 procent meer verkopen dan exact een jaar eerder toen Apple de iPhone 5s en iPhone 5c uitbracht.

De iPhone 6 en iPhone 6 Plus zijn nu alweer 9 maanden verkrijgbaar en de prijzen van de toestellen dalen maar niet. Als je een tweedehandsje of pre-owend toestel op de kop wil tikken moet je nog steeds gemiddeld 72 procent betalen van het oorspronkelijke bedrag van de iPhone 6 of iPhone 6 Plus. Voor een tweedehands iPhone 6 Plus 16 GB betaal je nu nog steeds tussen de 550 en 599 euro voor. De verkoopadviesprijs van iPhone 6 Plus 16 GB is 799 euro.

Gerelateerd nieuws

Apple

Apple Pay, je nieuwe portemonnee

Voorbij zijn de dagen van het zoeken naar je portemonnee. Je hoeft nu nooit meer te zoeken naar de juiste creditcard of pinpas. Je hebt