iPhone 6 Plus

Zoek
Sluit dit zoekvak.

iPhone 6 Plus heeft beste beeldscherm

Deel artikel

De iPhone 6 Plus is sinds afgelopen vrijdag in Nederland te bestellen en in negen andere landen zijn de eerste exemplaren uitgeleverd aan consumenten die het toestel een week daarvoor al hadden bestelt. De eerste reviews vanuit het buitenland worden langzaamaan gepubliceerd en zo wordt er steeds meer bekent over de iPhone 6 Plus.

In de reviews wordt uitgebreid aandacht besteed aan de vormgeving en de specificaties van de nieuwe iPhone, daarnaast wordt het Retina HD Display uitvoerig getest. Uit de eerste tests blijkt dat er nog nooit zulke goede LCD schermen gebruikt zijn.

DisplayMat brengt dit heugelijke nieuws naar buiten. De website was vorige week ook al lyrisch over het Super AMOLED scherm van de Galaxy Note 4, de grootste concurrent van de iPhone 6 Plus. Hoewel de toestellen van Apple niet kunnen tippen aan het scherm van de Note 4, is de website lovend over de LCD schermen van de twee nieuwe iPhones.

Zo meld de website dat de iPhone 6 het beste LCD scherm heeft dat ze ooit hebben getest. Het LCD scherm lever keer op keer uitstekende prestaties, het LCD scherm van iPhone 6 Plus is pas het tweede scherm dat van DisplayMate de kleur groen krijgt. Apple heeft met de LCD schermen de lat wederom hoger gelegd meldt de website.

Gerelateerd nieuws

Apple

Apple Pay, je nieuwe portemonnee

Voorbij zijn de dagen van het zoeken naar je portemonnee. Je hoeft nu nooit meer te zoeken naar de juiste creditcard of pinpas. Je hebt