iPhone 6 Plus

Zoek
Sluit dit zoekvak.

iPhone 6 Plus extra versterkt

Deel artikel

Blogger doctorkuddkles beweert tegenover de website bgr.com dat Apple de behuizing van de iPhone 6 Plus versterkt heeft. Dit alles heeft te maken met de #Bentgate die al snel trending topic werd op social media nadat een gebruiker een foto publiceerde met een verbogen iPhone 6 Plus.

De eerste verhalen omtrent een verbogen iPhone 6 Plus zijn enkele dagen nadat het toestel in Amerika verkrijgbaar werd openbaar gemaakt. Het toestel was precies verbogen ter hoogte van de volumeknoppen en de sluimerknop. Al snel na de eerste publicatie werden er video’s op YouTube geplaatst waarmee aangetoond werd dat iPhone 6 Plus wel heel makkelijk te verbuigen was met de blote handen.

Direct na het viraal gaan van verschillende afbeeldingen en video’s werd er een test uitgevoerd en hieruit bleek dat iPhone 6 Plus helemaal niet zo heel snel te verbuigen was. Sterker iPhone 6 is juist nog met minder kracht te verbuigen en de HTC One M8 al helemaal. Apple wilde er eerst niets van weten maar nu komt blogger doctorkuddles met de eigen bevinding dat de iPhone 6 Plus al na een week er heel anders uitziet.

Hij kan helaas geen harde bewijzen overhandigen maar de iPhone 6 Plus van een week na de lancering ziet er heel anders uit stelt hij. Het toestel glanst anders en het maakt een ander geluid als je met een voorwerp op de zwakke plek tikt. Daarnaast constateerde doctorkuddles een minimaal gewichtsverschil. Bronnen melden echter dat het gewichtsverschil het gevolg kunnen zijn van industriële producties. Er moet altijd rekening gehouden worden dat er een minimaal gewichtsverschil aanwezig is tussen verschillende series.

Gerelateerd nieuws

Apple

Apple Pay, je nieuwe portemonnee

Voorbij zijn de dagen van het zoeken naar je portemonnee. Je hoeft nu nooit meer te zoeken naar de juiste creditcard of pinpas. Je hebt