iPhone 6 Plus

Search
Close this search box.

iPhone 5se zal op 18 maart op de markt gebracht worden

Deel artikel

Apple heeft zelf nog niets los gelaten over de komt van de iPhone 5se, maar anonieme bronnen melden dat de fabrikant op 15 maart een persconferentie zou houden waar de mini iPhone aangekondigd zal worden. Het vermoeden is dat drie dagen later, 18 maart, het toestel op de markt gebracht zal worden. Het is nog niet duidelijk of dit ook voor Nederland geldt.

De iPhone 5se is een verbeterde variant van de iPhone 5s en speelt in op de vraag naar een kleinere iPhone. Anders dan eerder gedacht werd komt Apple dus niet met de iPhone 6c maar met een verbeterde variant van een eerder model. De hardware van het toestel zal flink geüpgraded zijn, maar het design en grootte blijft onveranderd en dus een scherm van 4 inch hebben.

Naast de iPhone 5se is de verwachting dat op 15 maart ook de iPad Air 3 aangekondigd zal worden, ook deze zal drie dagen later op de markt worden gebracht. Waarschijnlijk zullen de toestellen dus niet in de pre-order te koop zijn, gezien de korte tijd tussen presentatie en het uitbrengen op de markt.

Gerelateerd nieuws

Apple

Apple Pay, je nieuwe portemonnee

Voorbij zijn de dagen van het zoeken naar je portemonnee. Je hoeft nu nooit meer te zoeken naar de juiste creditcard of pinpas. Je hebt