iPhone 6 Plus

Search
Close this search box.

IOS 8.2 beta 2 beschikbaar voor ontwikkelaars

Deel artikel

Apple heeft een nieuwe beta versie van het eigen ontwikkelde besturingssysteem iOS 8.2 beschikbaar gesteld. Eerder dit jaar, in november, lanceerde Apple de eerste beta versie van het populaire besturingssysteem. Een erg gewilde toevoeging van veel ontwikkelaars zit in de beta van iOS 8.2, de WatchKit.

Met de WatchKit is voor ontwikkelaars mogelijk om apps te produceren die ondersteuning hebben voor de binnenkort te verschijnen Apple Watch. Zo is het bijvoorbeeld mogelijk om informatie uit een app, bijvoorbeeld de laatste smsjes of navigatie, vanuit een app te tonen op de Apple Watch.
Een Nederlandse ontwikkelaar maakte eerder dit jaar al een rekenmachien-app voor op de Apple Watch, die werkt op iOS 8.2 beta, en samenwerkt met de smartwatch van Apple.

De tweede beta van 8.2 bevat diverse updates en bugfixes. Zo is het probleem opgelost dat toestenborden niet verschijnen in diverse apps en browsers, en is de bugfix doorgevoerd met de iTunes ringtones. Deze fix werd eerder deze week ook doorgevoerd in iOS8.1.2.
Doordat iOS 8.2 nog steeds in Beta is, raden we niet aan om deze versie te installeren op de iPhone die je dagelijks gebruikt. Beta versies zijn alleen voor testdoeleinden, en zijn bedoelt voor ontwikkelaars.

Gerelateerd nieuws

Apple

Apple Pay, je nieuwe portemonnee

Voorbij zijn de dagen van het zoeken naar je portemonnee. Je hoeft nu nooit meer te zoeken naar de juiste creditcard of pinpas. Je hebt