iPhone 6 Plus

Zoek
Sluit dit zoekvak.

Interne e-mail Vodafone verklapt release iPhone 6s Plus

Deel artikel

Er zijn weer nieuwe geruchten opgedoken met betrekking tot de volgende generatie iPhones. Volgens een interne e-mail bij Vodafone komt de nieuwe grote telg van Apple samen met zijn kleinere broertje iPhone 6s in september op de markt. Apple zal het toestel op een vrijdag lanceren, zoals het ook de afgelopen jaren heeft gedaan.

In de e-mail van Vodafone staat geschreven dat het toestel gelanceerd gaat worden op 25 september 2015. Toevallig is 25 september een vrijdag en dat is precies de dag dat Apple ook de afgelopen jaren de iPhone s heeft gelanceerd. Afgelopen jaar werden de iPhone 6 en iPhone 6 Plus op 26 september 2014 verkrijgbaar in Nederland, het is dus goed mogelijk dat de nieuwe toestellen op 25 september aanstaande verkrijgbaar worden.

In de interne e-mail word er geen verwijzing gemaakt naar een specifieke iPhone. Er staat te lezen dat op 25 september de nieuwe iPhone verwacht wordt. Het blijft natuurlijk een gerucht en het kan goed doordacht zijn, maar afgelopen jaar is gebleken dat de grote providers al eerder weet hebben van de komst van een nieuwe smartphone. Toch blijft het riskant om nu al van de daken te schreeuwen dat Apple daadwerkelijk met de iPhone 6s en iPhone 6s Plus komt, want nog niets is zeker met betrekking tot deze twee nieuwe smartphones.

Gerelateerd nieuws

Apple

Apple Pay, je nieuwe portemonnee

Voorbij zijn de dagen van het zoeken naar je portemonnee. Je hoeft nu nooit meer te zoeken naar de juiste creditcard of pinpas. Je hebt