iPhone 6 Plus

Search
Close this search box.

Goud vergulde iPhone 6; prijs 10.000 euro

Deel artikel

De Apple Watch is straks verkrijgbaar in 24-karaats goud en de prijs die je er voor dient te betalen is ruim 11.000 euro. Natuurlijk is het een absurd bedrag dat je moet betalen voor een smartwatch. Toch zou het gouden klokje verkocht worden aan mensen die beter bedeeld zijn dan anderen. Als je dan toch al beschikt over genoeg geld en je wilt straks bij je 24-karaats gouden klokje ook een bijpassende smartphone dan kun je denken aan een 24-karaats gouden iPhone 6.

Op de Luxury Technology Show in New York werd een gouden editie getoond van iPhone 6, bedekt met een laagje 24-karaats goud. Het betreft een iPhone 6 met modificaties van KryptALL. Dit bedrijf omhult de iPhone 6 niet alleen in een mooie 24-karaats gouden jasje, het plaatst ook een extra chip in de iPhone 6 waardoor alle gesprekken en tekstberichten versleuteld verstuurd worden. Uitermate handig voor CEO’s en regeringsleiders die geheime gesprekken en tekstberichten willen versturen.

Een normale iPhone 6 met modificaties van KryptALL, kost je al ruim 5.000 euro. De iPhone 6 24-karaats gold edition met modificaties van KryptALL heeft een prijskaartje van 10.000 euro. Als je genoeg euro’s te besteden hebt en je weet echt niet meer waar je het aan uit moet geven, kun je altijd 21.000 euro uitgeven voor een 24-karaats gouden iPhone 6 en Apple Watch.

Gerelateerd nieuws

Apple

Apple Pay, je nieuwe portemonnee

Voorbij zijn de dagen van het zoeken naar je portemonnee. Je hoeft nu nooit meer te zoeken naar de juiste creditcard of pinpas. Je hebt