iPhone 6 Plus

Search
Close this search box.

Geruchten rond de prijs van de iPhone 8

Deel artikel

Nu de dag dat de iPhone 8 uit komt steeds dichterbij komt, gaan er ook steeds meer geruchten rond over de prijs die deze smartphone zal gaan kosten. Enkele bronnen bekennen dat de iPhone meer dan 1000 euro zal gaan kosten, dit heeft namelijk te maken met de hardware waar de telefoon over zal gaan beschikken. Dit zal namelijk het nieuwste van het nieuwste zijn waar de productieprijzen nog relatief erg hoog van liggen, hierdoor zal dus ook de kostprijs van de telefoon enorm zijn toegenomen. Natuurlijk is er zonder enige bevestiging van Apple zelf, geen zekerheid over de prijs maar men erop voorbereid een flink bedrag voor het nieuwste vlaggenschip van Apple neer te leggen.

Verschillende prijs per model

De iPhone 8 komt waarschijnlijk, net zoals de voorgaande iPhones van Apple, in meerdere varianten. Onder deze varianten zal ook een ‘Premium’ versie zitten van de smartphone, dit is voor de echte Apple fans een erg belangrijk (verzamel) object als het gaat om de geschiedenis van de IPhone-Reeks van Apple. Natuurlijk zullen deze verschillende modellen niet allemaal dezelfde prijs hanteren, zo wordt er gehoopt op een goedkopere ‘Budget’ variant van de telefoon die qua specificaties iets minder modern is als de normale iPhone 8. Er wordt verwacht dat de premium versie meer zal gaan kosten dan de standaardversie, dit komt mede door zijn unieke uitvoering en eventuele verbeterde hardware waar deze telefoon over zal gaan beschikken.

Kosten van accessoires

Zoals elke iPhone, komt ook de iPhone 8 met zijn eigen accessoires. Wat voor accessoires dit zijn wordt nog over gespeculeerd, echter is de kans groot dat dit een paar oordopjes zijn. Maar ook wordt er verwacht dat er een speciale oplaadkabel uitgebracht wordt voor de iPhone, deze kabel zal steviger zijn vergeleken met zijn voorgangers, die nog weleens kapot gingen. Ook zal deze kabel voorzien zijn van de ‘quick-charge’ functie, deze zorgt ervoor dat de smartphone ontzettend snel wordt opgeladen waardoor je er weer sneller gebruik van kan maken. De prijzen van deze accessoires zijn nog niet bekend, echter gaan hier ook weer enkele geruchten rond dat deze enkele tien tot honderden euro’s zal gaan kosten. Wil je nou alles blijven weten over de prijs van de iPhone 8 en zijn accessoires? Houdt dan even de website van iPhone8kopen.nl in de gaten, hierop worden de laatste nieuwtjes en feiten vermeld over de iPhone 8.

Gerelateerd nieuws

Apple

Apple Pay, je nieuwe portemonnee

Voorbij zijn de dagen van het zoeken naar je portemonnee. Je hoeft nu nooit meer te zoeken naar de juiste creditcard of pinpas. Je hebt