iPhone 6 Plus

Zoek
Sluit dit zoekvak.

Gerucht: iPhone 7 zal beschikken over LTE modem van Intel

Deel artikel

Anonieme bronnen melden aan Venturebeat dat de opvolger van de iPhone 6S, de iPhone 7 waarschijnlijk zal beschikken over een LTE modem die geproduceerd wordt door Intel. Voorgaande versies maakten gebruikt van een modem die geproduceerd werd door Qualcomm. Vermoed wordt dat volgend jaar september de iPhone 7 aangekondigd zal worden.

Volgens de bron heeft de producent Intel duizend man personeel vrij gemaakt, voor de productie van het LTE modem. Het modem wordt gebruikt om een 4G netwerkverbinding op te zetten, een techniek die steeds meer de standaard wordt bij mobiel internet. Of Apple de productie volledig wegneemt bij Qualcomm is niet bekend.

Het zou ook goed kunnen dat Apple de productie van de modems wil spreiden over verschillende fabrikanten, iets wat ook gedaan wordt bij de productie van de processors waarmee de iPhone 6S en iPhone 6S Plus zijn uitgerust. De bron geeft aan dat Intel en Apple nog geen contract voor de productie hebben, Apple wil eerst dat Intel zich bewijst dat deze de productie aankan.

Gerelateerd nieuws

Apple

Apple Pay, je nieuwe portemonnee

Voorbij zijn de dagen van het zoeken naar je portemonnee. Je hoeft nu nooit meer te zoeken naar de juiste creditcard of pinpas. Je hebt