iPhone 6 Plus

Zoek
Sluit dit zoekvak.

Gerucht: iPhone 6C mogelijk waterdicht en zal beschikken over A9 processor

Deel artikel

Op basis van betrouwbare anonieme bronnen meldt het Chinese Mydrivers dat de iPhone 6C over dezelfde chip zal beschikken als de iPhone 6S, de A9-chip. Hiermee beschikt de kleinere iPhone over een krachtige processor waarmee zware apps en games moeiteloos uitgevoerd kunnen worden.

De bronnen melden verder dat de het toestel zal beschikken over een 4 inch groot scherm met een resolutie van 1136 x 640 pixels. Met een scherm van deze afmetingen zal het toestel weer lekker klein zijn, ideaal geschikt voor mensen met kleinere handen. Verder zal het toestel beschikken over 2GB werkgeheugen en 16GB interne opslag. Het toestel zal worden gevoed door een accu van 1642 mAh.

De bronnen melden verder dat nieuwe iPhone modellen waterproof zullen zijn, iets wat bij concurrerende smartphone fabrikanten al vaker is toegepast. De iPhone 6C zal verder ook beschikken over een vingerafdrukscanner waarmee het toestel ontgrendeld kan worden. De verwachting is dat de kleine iPhone 6 in maart van 2016 aangekondigd zal worden.

Gerelateerd nieuws

Apple

Apple Pay, je nieuwe portemonnee

Voorbij zijn de dagen van het zoeken naar je portemonnee. Je hoeft nu nooit meer te zoeken naar de juiste creditcard of pinpas. Je hebt