iPhone 6 Plus

Zoek
Sluit dit zoekvak.

Gerucht: Apple komt met iPhone 5E

Deel artikel

Er gaan al een tijdje geruchten rond op het internet dat Apple van plan is om een nieuwe mini variant van de iPhone te gaan lanceren. Bij de 5-serie zagen we een kleurrijke telefoon die gepaard ging onder de naam iPhone 5C. Dit toestel beschikte over minder krachtige hardware en een kleiner scherm, waardoor het toestel een stukje goedkoper was dan andere uitvoeringen in deze serie.

De verwachting was dat Apple de nieuwe mini iPhone uit zal brengen onder de naam iPhone 6C, maar nieuwe geruchten geven aan dat de smartphone waarschijnlijk onder de naam iPhone 5E op de markt gebracht zal worden. Dit toestel zal beschikken over een 4 inch scherm en de A8 chipset, die ook aanwezig is in de iPhone 6 en 6 Plus.

De iPhone 5E zal volgens de geruchten beschikken over 1GB werkgeheugen, waarmee het over 1GB minder geheugen beschikt dan de 6S en 6S Plus. Hierdoor zal het toestel iets minder krachtig zijn dat deze uitvoeringen, maar nog steeds een stuk sneller dan zijn voorganger de iPhone 5C. Door gebruik van een kleiner scherm en minder krachtige hardware, zal de verkoopprijs vermoedelijk een stukje lager zijn dan andere iPhone 6 uitvoeringen.

Gerelateerd nieuws

Apple

Apple Pay, je nieuwe portemonnee

Voorbij zijn de dagen van het zoeken naar je portemonnee. Je hoeft nu nooit meer te zoeken naar de juiste creditcard of pinpas. Je hebt