iPhone 6 Plus

Search
Close this search box.

Gelekt: nieuwe foto’s iPhone 6S

Deel artikel

De Franse nieuwswebsite NoWhereElse heeft gelekte foto’s online gezet, van wat vermoedelijk de iPhone 6S is. Op de foto’s is het schermpaneel van de opvolger van de iPhone 6 te zien, waarbij opvalt dat er een uitsparing achter het beeldscherm zit. Vermoeden is dat deze uitsparing is bedoelt voor een trilmotor, die samenwerkt met de Force Touch functie van Apple.

Force Touch zagen we eerder al door Apple gebruikt worden in de Apple Watch. Met deze functie is het mogelijk om te registreren hoe hard een gebruiker op het beeldscherm drukt. Bij de Apple Watch is het bijvoorbeeld mogelijk om met een harde druk op het scherm, menu’s tevoorschijn te halen. Hardere drukken gaan gepaard met een trilling, om zo aan te geven wat er geregistreerd wordt.

In eerdere geruchten werd ook al gesproken over dat de iPhone 6S en 6S Plus met Force Touch zouden worden uitgerust. In 3d-afbeeldingen die eerder zijn gelekt, bleek namelijk dat de toestellen dikker zullen zijn dat de huidige iPhones van fabrikant Apple. De 6S zal 7,1 millimeter dik worden, de 6S zal een dikte krijgen van 7,3 millimeter.

Gerelateerd nieuws

Apple

Apple Pay, je nieuwe portemonnee

Voorbij zijn de dagen van het zoeken naar je portemonnee. Je hoeft nu nooit meer te zoeken naar de juiste creditcard of pinpas. Je hebt